Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dlhoročná Sulíkova hovorkyňa prekvapila: Na ceste je druhé dieťa! Rozkošné FOTO s rastúcim bruškom

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Archív. K.M.)

Dlhoročná hovorkyňa SASKY Katarína Matejková (za slobodna Svrčeková) sa podelila o šťastnú novinku. K dcérke Anetke už čoskoro pribudne súrodenec. Spolu s manželom Ladislavom čakajú druhého potomka.

Dlhoročná Sulíkova hovorkyňa prekvapila:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Katarína Matejková)

Matejková zvestovala novinku na sociálnej sieti humorne. Zverejnila totiž záber fotený zhora, na ktorom jej vidieť zaguľatené bruško a pri nohách má k tomu ešte loptu. „Ideálne počasie na loptové hry,“ napísala s úsmevom matka dcéry Anetky. Tá sa páru narodila v máji minulého roka. „Stali sme sa rodičmi nádhernej dcéry. Nedá sa byť vďačnejší,“ prezradili v tom čase čertví rodičia. Dcérku označili za vymodlenú.

"Užívam si materstvo plnými dúškami. Keďže sme v rodine veľa bábätiek nemali, prvé týždne som bola v strese a všetkého som sa bála. Dnes už sme parťáčky a brázdime ulice Trenčína s Anetkou v kočíku alebo v nosiči. Miluje hudbu a pozorovanie listov na stromoch," prezradila Matejková pre Topky.sk vlani v lete.

Dlhoročná Sulíkova hovorkyňa prekvapila:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív. K.M.)

Pár sa zosobášil v auguste 2020. Ladislav Matejka je rovnako ako jeho žena spätý so SASKOU. Pôsobí ako trenčiansky krajský predseda a za stranu kandidoval aj v septembrových voľbách, no do parlamentu sa nedostal.

Viac o téme: DieťaMaterstvoHovorkyňaTehotenstvo Katarína Matejková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu