Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Jan Novotný: Tajne hospitalizovaný na gynekológii!

Honzík musel vyhľadať pomoc dva dni po oslave svojich 30. narodenín. Zobraziť galériu (3)
Honzík musel vyhľadať pomoc dva dni po oslave svojich 30. narodenín.

BRATISLAVA - To je šok! Jan Novotný (30) dva dni po oslave svojich 30. narodenín nečakane ochorel a musel vyhľadať lekársku pomoc.

V pondelok ho tajne zaviezli do nemocnice v Malackách, kde mu robili rôzne vyšetrenia pod cudzím menom! V zdravotníckom zariadení mal pobudnúť dva dni, kým lekári diagnostikujú jeho záhadnú chorobu.

„Áno, bol tu za mnou, lebo sme kamaráti. Potreboval poradiť a pomôcť, pretože sa necítil dobre,“ povedala Novému Času Ildikó Lichvarová, primárka oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny v Malackách. Podľa informácií Nového Času tam mal Jan Novotný ležať dva dni s podozrením na zápal pľúc. V zozname prijatých pacientov však jeho meno nefiguruje! „Jeho zdravotný stav nevyžadoval hospitalizáciu, ale je pravda, že absolvoval niekoľko vyšetrení vrátane röntgenu a potom sa išiel liečiť domov. U nás by asi ani nemohol ležať, pretože naša nemocnica nemá zmluvu s jeho poisťovňou,“ vysvetľuje primárka Lichvarová.

Po malackej nemocnici sa však už rozkríklo, že Jan bol prijatý pod cudzím menom a noc z pondelka na utorok strávil na nedávno zrekonštruovanom gynekologickom (!) oddelení, ktoré ako jediné má niekoľko samostatných jednoposteľových izieb. V stredu poobede už bol Honza z nemocnice doma, ale odmietol čokoľvek komentovať slovami: „Prepáčte, ale nemôžem hovoriť. Mrzí ma to.“

Novotného zdravotný stav sa zhoršil niekoľko dní po návrate z cesty po Japonsku, kde absolvoval výstup na najvyšší vrch Fudži. Nachladnúť mohol buď v Japonsku, kde vo výške 3 776 metrov nad morom je poriadna zima, alebo minulý piatok v Bratislave, keď oslavoval 30. narodeniny. Druhá možnosť je však pravdepodobnejšia, lebo s vysokými teplotami a bolesťami hrdla zaľahli do postelí ďalší piati účastníci párty vrátane Gabiky Drobovej.

Honzíkova priateľka Marianna Ďurianová (30) si zatiaľ užíva s mamou dovolenku v Chorvátsku a na otázky Nového Času v súvislosti s Novotného zdravotným stavom nereaguje.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu