Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Novotného darček: Štvrtý deň bez "ocka"

Honzíka po piatkovom žúre zmohol chrípkový vírus. Preto hrošíka nenavštívil. Zobraziť galériu (3)
Honzíka po piatkovom žúre zmohol chrípkový vírus. Preto hrošíka nenavštívil.

BRATISLAVA - Sám vojak v poli, tak sa musí cítiť hrošík libérijský, ktorého Marianna Ďurianová (30) darovala v piatok svojmu milencovi Honzíkovi Novotnému (30) k jeho tridsiatke.

Od narodením ubehlo už päť dní a nový majiteľ o svojho chránenca zatiaľ ani „nezakopol“! Hrošík márne čaká vo svojom výbehu, jeho nový pán má, zrejme, iné starosti...

Bucľatý kopytník už piaty deň vyčkáva na príchod svojho nového patróna. A stále nič. Chvíle sklamania trávi pojedaním svojej najobľúbenejšej lahôdky - šťavnatej trávy. Milé zvieratko so smutnými očami dokola obchádza svoj výbeh a verí, že vytúženého stretnutia sa čoskoro dočká.

Jediné, čo hrošíkovi pripomína Honzíka, je nápis s venovaním zavesený na plote ohrady. Navrhla ho samotná Marianna a priniesla ho do bratislavskej zoo v deň, keď podpisovala zmluvu o adopcii zvieratka. Podľa zistenia Nového Času zaplatila moderátorka náklady na kŕmenie zvieraťa na tri mesiace vopred, čo znamená, že ak za jeden deň skonzumuje hrošík potravu v hodnote 500 korún, Ďurianová za jeho stravu zaplatila asi 45-tisíc korún.

Plavovláska chce informácie okolo zvieraťa držať v tajnosti. „Neželá si, aby boli poskytované akékoľvek informácie o adopcii. Môžem iba povedať, že tým pomohla zoologickej záhrade,“ povedala riaditeľka zoologickej záhrady Miloslava Šavelová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu