Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Novotný sám v Tokiu: Dôkaz krízy!

Novotný sa nedávno vybral na výlet do Tokia. Zobraziť galériu (2)
Novotný sa nedávno vybral na výlet do Tokia.

BRATISLAVA - Idylka sa (opäť) skončila! Od rozchodu, ktorý zapríčinila nevera Honzíka Novotného (30) s mladou herečkou Luciou Molnárovou (20), uplynuli len dva mesiace a vo vzťahu s moderátorkou Mariannou Ďurianovou (30) mu to znova škrípe.

Čo sa plavovláske nepozdáva? A prečo pred riešením vážnej krízy uprednostnila dovolenku s mamou?

Podľa zistení Nového Času to v spolunažívaní prominentného páru neladí už dlhší čas. „Marianne sa nepáči, že Honzík venuje viac času práci ako jej,“ tvrdí dôverný známy dvojice.

Nezhody vyvrcholili nedávno, keď sa mníchovský podnikateľ rozhodol vycestovať do Japonska - na pánsku jazdu! Tam si chcel vyčistiť hlavu, zabudnúť na nedorozumenia a oddýchnuť si od Marianniných výčitiek. Preto neváhal a bez mihnutia oka prijal ponuku na adrenalínový výlet do krajiny vychádzajúceho slnka v spoločnosti svojich kamarátov. Honzík si užil štyri dni vzdialený tisíce kilometrov od problémov.

Novotný sám v Tokiu:
Zobraziť galériu (2)
Absolvoval 10-hodinovú túru na najvyšší japonský vrch a užil si aj nočný život v Tokiu. Hoci sa Novotný po japonskej očistnej kúre opäť vrátil k svojej priateľke, napätie medzi milencami sa znova začalo stupňovať. „Marianne sa nepáčilo, že ju nechal doma a vyrazil si s chalanmi. Preto sa rozhodla ísť na dovolenku so svojou mamou,“ hovorí náš zdroj. Ďurianová však výlet s mamou pre týždenník Šarm vysvetlila takto: „Mame som dovolenku kúpila ako darček k narodeninám a veľmi sa teším, že pôjdeme po prvýkrát spolu iba my dve.“

Skutočnosť, že dvojica neprežíva práve najšťastnejšie obdobie, sa odzrkadlila aj na minulotýždňovej párty, keď Honzík oslavoval tridsiatku. Oslávenec celý večer riešil kšefty a jeho partnerka flirtovala s inými mužmi. Nedokázal ich udobriť ani malý hrošík, ktorého mu Marianna darovala. Či sa nad ich vzťahom, ktorý trvá osem mesiacov, prehnala iba búrka, alebo ich love story speje k rozchodu, sa uvidí po moderátorkinom návrate.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu