Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Honzík a Marianna: Hádka pred oslavou!

Mariannin smútok sa nedal prehliadnuť. Zobraziť galériu (5)
Mariannin smútok sa nedal prehliadnuť. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Celý večer sa obchádzali, zazerali na seba a len sem-tam prehodili slovíčko.

Nový Čas zistil, prečo sa takto nevrlo k sebe správal jeden z najsledovanejších mileneckých párov šoubiznisu na piatkovej narodeninovej žúrke Honzíka Novotného (30). Údajne to zavinila moderátorka Marianna Ďurianová (30), ktorá sa s oslávencom pred začiatkom párty stihla poriadne pohádať! Čo bolo dôvodom ich roztržky?

Bombastickú oslavu Honzíkových „okrúhlin“ narušilo „zlé ovzdušie“ medzi milencami. Hoci medzi snobskými hosťami vládla skvelá nálada, oslávenec Honzík si so svojou priateľkou Mariannou vymieňali nenávistné iskrivé pohľady. Spôsobila to hádka, do ktorej sa dvojica pustila krátko pred začiatkom žúrky.

„Bolo to až potom, ako mu Marianna darovala hrocha. Telefonovali si a dosť sa pochytili,“ prezradil zdroj blízky mileneckej dvojici. „Marianna vyčítala Honzovi množstvo pracovných aktivít, pre ktoré nepôjdu na dovolenku. A spomínala aj nejakú ženu,“ zdôrazňuje náš zdroj.

Novotnému vraj rupli nervy a hrozilo, že sa na oslavu svojich narodenín vykašle. Napokon si to však rozmyslel a krátko pred ôsmou večer dorazil do luxusnej reštaurácie na Kuchajde. Mnohým však neušlo, že Jan bol nasrdený a - bez Marianny. Tá sa objavila až neskôr v sprievode svojej sestry Dariny a tvárila sa, akoby sa nič nestalo. S milencom prehodila len pár slov a obaja sa celú noc zabávali zvlášť - každý so svojimi priateľmi.

Honzík riešil kšefty a Marianna koketovala s rôznymi mužmi. Nový Čas ponúkol priestor na vyjadrenie aj rozhádanej dvojici, no ani jeden na to nereagoval.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu