Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ďurianová: Takto zakrývala smútok na milencovej žúrke!

So záhadným Američanom si bola Ďurianová veľmi blízka. Zobraziť galériu (5)
So záhadným Američanom si bola Ďurianová veľmi blízka. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Narodeninový večierok svojho milenca Honzíka si Marianna príliš neužila. Ten na svoju milenku počas narodeninovej žúrky očividne kašlal!

Čerstvý tridsiatnik Jan Novotný spolu s kamarátom Milošom a jeho manželkou Ivetkou oslavoval v piatok svoje okrúhle narodeniny v luxusnej reštaurácii na bratislavskej Kuchajde. Zatiaľ čo Miloš sa svojej manželke naplno venoval, Honzík si na Mariannu veľa času nenašiel. Tá sa tak zabávala po svojom...

Marianna si zrejme ani len nepomyslela, že na piatkovej narodeninovej párty svojho priateľa sa bude takmer celý večer baviť bez neho. Prítomnosť obchodných partnerov a ľudí z biznisu spôsobila, že Honzík na ňu priveľa času nemal. Po krátkom odchode do sálonika bolo dvojicu vídať spolu málokedy. Marianna na párty dorazila po deviatej večer v spoločnosti sestry a čochvíľa sa začala baviť po svojom. Nudu a nezáujem Honzíka maskovala úsmevom, žartovala a napokon aj flirtovala v spoločnosti iných prominentných mužov.

Pookriala až, keď ju jej kamarát a bývalý tanečný partner z Let´s Dance Erik Ňarjaš vyzval do tanca. Spoločnosť jej síce robili aj ďalší páni, no ten, o ktorého stála najviac, sa stále venoval hosťom. Moderátorku sa nakoniec snažil rozveseliť aj jej brat, z ktorého si v ten večer urobila „bútľavú vŕbu“.

Honzík si zrejme aj naďalej robí v spoločnosti, čo chce a Marianna sa tomu len bezmocne prizerá. Honzík po divokej žúrke nezdvíhal cez víkend telefón a Marianna sa k oslave odmietala akokoľvek vyjadriť.

Chce byť Marianna matkou?


BRATISLAVA - Žeby svojím originálnym darčekom chcela niečo naznačiť? Ďurianová darovala Novotnému k jeho 30. narodeninám živého hrošíka libérijského. A zrejme si už predtým naštudovala, že hroch je symbolom materstva. V starovekom Egypte bolo toto zviera považované za ochrancu rodičiek a dojčiacich matiek. Marianna zrejme v kútiku duše už túži po bábätku a svojmu priateľovi to naznačila takýmto originálnym spôsobom. Novotného však táto symbolika vyjde poriadne draho - náklady na hrošíkovu stravu sa za deň pohybujú okolo 500 korún a dožíva sa až 40 rokov. A to Honzíka vyjde na 7,6 milióna korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu