Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Problémy našich missiek s prsiami: Jednej vykukli, druhej sa schovali!

Finalistke Nikole Babjakovej (vľavo) vytŕčali zo šiat prsia. I. Vicemiss Nikoleta Duchoňová (vpravo) ukázala, že k nej príroda príliš štedrá nebola. Podprsenka jej na tele viditeľne odstávala. Zobraziť galériu (32)
Finalistke Nikole Babjakovej (vľavo) vytŕčali zo šiat prsia. I. Vicemiss Nikoleta Duchoňová (vpravo) ukázala, že k nej príroda príliš štedrá nebola. Podprsenka jej na tele viditeľne odstávala.

BRATISLAVA – Každá iná! Víťazka súťaže Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková (19) nie je jedinou slečnou s božskými krivkami, ktorá sa uchádzala o titul kráľovnej krásy. Hriešnymi telami sa na prehliadkovom móle počas slávnostného večera pochválili aj jej konkurentky. Provokatívne outfity však bývajú často zradné, čo na vlastnej koži zažili mladé sexice. Kým jedna z nich si musela svoje vnady strážiť, druhá sa vystavovala márne.

Bolo na čo pozerať! Neodmysliteľnou súčasťou býva pri súťažiach krásy promenáda v plavkách. Pri pohľade na polonahé telá mladých slečien si príde na svoje zrejme väčšina mužov. O príjemný vizuálny zážitok však tentokrát neboli ochudobnené ani televízne diváčky, ktoré si mohli obzrieť bikiny a spodnú bielizeň tých najluxusnejších módnych značiek. Okrem inšpirácie tak mohli načerpať aj istú dávku motivácie. Veď o skvelej postavičke sníva nejedna žena.

Medzi finálovou dvanástkou dievčat sa však nájdu aj také, ktoré by na svojej figúre našli nejaké nedostatky. Napríklad taká I. Vicemiss Nikoleta Duchoňová sa musí zmieriť s tým, že k nej príroda nebola veľmi štedrá, čo sa poprsia týka. Viditeľné to bolo najmä pri prehliadke dráždivých kúskov bielizne, kedy blondínka vyfasovala o pár čísel väčšiu podprsenku. 

Opačný problém mala počas finálového večera Nikola Babjaková so súťažnym číslom 11., ktorá ma o čosi ženskejšie krivky. Počas jednej z promenád sa pred divákov postavila v dráždivých šatách, pod ktoré si nemohla dať podprsenku. Rafinovaný strih modelu sa postaral o to, že brunetke bolo vidno kontúry pŕs.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu