Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Adela a Viktor po úspešnej adopcii: Zapísali sa do poradovníka... Chcú si osvojiť DRUHÉ DIEŤA!

(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Uplynulo len pár dní, odkedy sa Adela a Viktor Vinczeovci podelili o radostnú novinku. Konečne sa im podarilo adoptovať synčeka Maximiliána, a tak sa už oficiálne stali rodičmi. Dvojica má obrovský dôvod na radosť, no a podľa najnovších informácií to vyzerá tak, že by im do rodinky mohlo pribudnúť aj ďalšie dieťa!

So správou o tom, že manželia započali prvé kroky k ďalšiemu adopčnému procesu, prišiel portál pluska.sk.  Podľa informácií z ich zdroja by mali byť Vinczeovci už zapísaní v poradovníku na druhé dieťa. Dávame si možnosť, že keby biologická matka synčeka mala druhé dieťa na adopciu, aby sme boli právne použiteľní na proces. Takže, keby sa jej narodilo dieťa, musíme byť v oficiálnom čakacom zozname," vysvetlila spomínanému denníku Adela. 

Galéria: Adela a Viktor Vinczeovci

Zatiaľ však nie je isté, že si druhé dieťatko skutočne osvoja, no do poradovníku museli byť zapísaní aj z praktických dôvodov. My ale ešte teraz nevieme, či si ho vezmeme, neviem, ako sa budeme vtedy cítiť, aké budú okolnosti. Dávame si tú možnosť. Keby sme neboli v zozname, tak sa nemôžeme nad tým ani zamýšľať,” dodala ďalej Adela. 

To, že sú tejto možnosti otvorení, naznačil v minulosti už aj Viktor. „Možno on bude jediné naše dieťa, možno budeme mať ďalšie štyri. Nie sme na žiadnej misii, že ideme teraz robiť zo seba nejakých spasiteľov alebo hrdinov. Je možné, že sa to stane, že príde ďalšie, no možno nepríde žiadne ďalšie dieťa, no možno do toho pôjdeme opakovane,” povedal ešte pred časom v českom podcaste Dobrý táta. 

Viac o téme: AdopciaMaximiliánViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu