Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najkrajšej Slovenke spackal víťazstvo partner: Hádky a skoro BITKA!

Karolínin partner sa správal majetnícky. Dostal sa aj do incidentu s hudobníkom Martinom Valihorom. Zobraziť galériu (20)
Karolínin partner sa správal majetnícky. Dostal sa aj do incidentu s hudobníkom Martinom Valihorom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Víťazstvo si neužila tak, ako chcela! Nová Miss Slovensko Karolína Chomisteková (19) zrejme tak skoro nezabudne na nedeľňajší večer. A to nielen vďaka tomu, že vyhrala súťaž krásy. Zážitok zo slávnostného okamihu jej domrvil priateľ Patrik Čarnota (26) zo Spartaka Trnava. Futbalový obranca sa správal na večierku po prenose naozaj neprimerane. Takmer sa pobil s hudobníkom Martinom Valihorom. Dôvod? Žiarlivosť!

Mal to byť jej večer, no namiesto toho tŕpla kvôli svojmu partnerovi. Čerstvo zvolená Miss Slovensko 2013 si včera splnila svoj sen. Stala sa najkrajšou ženou pod Tatrami. „Nečakala som víťazstvo. Keď som sa prihlásila na kasting, nikdy by mi nenapadlo, že vyhrám,“ povedala pre topky.sk kráska, ktorá zhrabla aj väčšinu titulov vrátane Miss Press.

Keďže počas slávnostného galavečera doslova žiarila a zaznamenala množstvo úspechov, bolo logické, že sa stala stredobodom záujmu. Nielenže poskytovala jeden rozhovor za druhým, ale stíhala aj pózovať s čerstvo nadobudnutými fanúšikmi. Prílišnú pozornosť však ťažko znášal jej priateľ Patrik. Ten si zrejme myslel, že bude počas celého večera poslušne sedieť pri ňom. Pravdepodobne ale zabudol, že zo získania štatútu Miss Slovensko jej vyplývajú aj určité povinnosti.

Karolíninmu partnerovi vadilo, že jeho polovička robila kopec rozhovorov pre médiá. „Už stačilo,“ povedal a chytil ju za ruku, keď s ňou chcel urobiť jeden z prítomných novinárov ďalšie interview. Dusná atmosféra bola aj kvôli priateľovej žiarlivosti. „Vypadni,“ vyhŕklo z mladíka smerom k uznávanému bubeníkovi Martinovi Valihorovi, ktorý sa s novou víťazkou chcel odfotiť. Samozrejme, že ten túto štipľavú poznámku nenechal bez povšimnutia. Atmosféra zhustla a vznikla verbálna prestrelka. Nechýbalo veľa a mohlo dôjsť aj ku fyzickému konfliktu. Samotný hudobník bol zo správania misskinho priateľa nemilo prekvapený. Niečo podobné sa mu zrejme ešte nestalo.

Paradoxné pritom je, že keď sme sa Karolíny pýtali, či jej priateľ na ňu ako novú Miss Slovensko nebude žiarliť, odpovedala: „Nápadníkov sa neobáva. Mala som ich aj predtým a určite aj nejakí budú. Myslím si, že vzťah je o dôvere.“  V závere zdôraznila, že sa neobáva rozchodu po 3,5 ročnom vzťahu. Po spomínanom incidente trávila tmavovláska už väčšinu večera za stolom so svojou rodinou a partnerom. Na ich tvárach sa javilo napätie a neustále si niečo vysvetľovali.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Karolínou Chomistekovou o zisku titulu Miss Slovensko a o jej priateľovi.

Rozhovor s Miss Slovensko 2013 Karolínou Chomistekovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu