Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Náhly ROZCHOD najkrajšej Slovenky roku 2013: Ďalšia prekliata láska!

Karolína Chomisteková a Patik Čarnota už netvoria pár. Zobraziť galériu (7)
Karolína Chomisteková a Patik Čarnota už netvoria pár.

BRATISLAVA - Myslela si, že bude výnimkou! Keď Karolína Chomisteková (19) v apríli tohto roka získala titul Miss Slovensko 2013, presvedčivo nám tvrdila, že o stabilite vzťahu s futbalistom Patrikom Čarnotom (26) nemá žiadne pochybnosti. Od toho dňa ubehli zhruba tri mesiace a v živote tmavovlásky je už všetko inak. Najnovšie sa totiž zaradila k plejáde "prekliatych" krások, ktoré sa krátko po zisku titulu rozišli s partnerom. Cesty tejto dvojice sa rozišli po 3 rokoch a 7 mesiacoch.

Nečakaný koniec! Úradujúca kráľovná krásy Karolína Chomisteková a trnavský futbalista Patrik Čarnota už viac netvoria zamilovaný pár. Dvojica sa rozišla aj napriek tomu, že držiteľka titulu Miss Slovensko 2013 ešte nedávno tvrdila, že ich vzťah je stabilný. Podľa našich informácií bol definitívny rozchod len výsledkom krízy, ktorou ich partnerstvo v poslednom období prechádzalo.

Športovec sa o fakte, že je už nezadaný, "pochválil" na sociálnej sieti. „Poprosím žiadne správy prečo. Proste preto,”  reagoval mladík, ktorý mal problém s tým, že na svoju polovičku žiarlil. Scénu jej spravil dokonca aj pred zrakmi médií - počas slávnostného večera, keď Karolína získala titul najkrajšej Slovenky.

Chomistekovú jeho správanie pochopiteľne príliš netešilo. Rovnako tak je rozčarovaná aj z toho, že jej expartner sa rozchodom pýši na Facebooku. „Áno, naše cesty s Patrikom sa rozišli. A nebolo to príjemné, keď som si to prečítala v jeho statuse na sociálnej sieti,” povedala nám kráska. K ďalším otázkam sa nechcela vyjadrovať.

Podobným scenárom vo vzťahu si prešli viaceré bývalé missky. Za všetky možno spomenúť Máriu Sándorovú, Magdalénu Šebestovú, Marínu Georgievovú, Denisu Mendrejovú, Editu Krešákovú, Luciu Senášiovú, či Ľubicu Štepánovú. Spomínané dámy sa totiž so svojimi priateľmi rozišli v čase svojho úradovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu