Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rezešová s vyvalenými prsiami, tehuľka Haasová ako jaternica!

Eva Rezešová-Džodlová si obliekla šaty, v ktorých vynikli jej prednosti. Zuzana Haasová poukázala na svoje nedostatky. Zobraziť galériu (47)
Eva Rezešová-Džodlová si obliekla šaty, v ktorých vynikli jej prednosti. Zuzana Haasová poukázala na svoje nedostatky.

BRATISLAVA - Nešlo ich prehliadnuť! Nedeľná voľba kráľovnej krásy vylákala do spoločnosti viacero známych tvárí nášho šoubiznisu. Na aktuálnu Miss Slovensko 2013 boli zvedavé napríklad aj maminy Eva Rezešová Džodlová (28) a Zuzana Haasová (32). Obe dámy vďaka svojim outfitom poriadne vytŕčali z davu. No kým bývalá misska z roku 2002 pútala pozornosť odhalenými prednosťami, herečka v radostnom očakávaní nechala vyniknúť pribraté krivky.

Ako sme vás už na topkách informovali, nedeľný večer patril ženskej kráse. Konala sa totiž voľba novej Miss Slovensko, ktorou sa pre tento rok stala Karolína Chomisteková z Oravského Podzámku. Tá oslavovala svoj úspech na párty, ktorá sa konala v luxusnom bratislavskom hoteli. Šarmantnej tmavovláske však pokazil náladu jej priateľ Patrik Čarnota. Kvôli svojej žiarlivosti sa totiž na žúre skoro pobil.

Pozornosť si však vyslúžil nielen mladý futbalista, ale aj poniektoré dámy nášho šoubiznisu. Za všetky možno spomenúť napríklad bývalú missku Evu Rezešovú-Džodlovú a herečku Zuzanu Haasovú. Prvá zo spomínaných dám si totiž obliekla šaty s hlbokým výstrihom, z ktorého jej vypadávali prsia. Jej výber outfitu určite potešil oči prítomných pánov.

O šťastnej voľbe oblečenia ale nemožno hovoriť v prípade Zuzany Haasovej. Herečka je momentálne v radostnom očakávaní, a tak je pochopiteľné, že sa jej telo zaobľuje. Vypasované šaty však bucľaté telo blondínky obopli až príliš. Vďaka tomu vyzerala podľa viacerých hostí ako taká jaternička.

Chcete vedieť, čo si na seba obliekli iné prominentné dámy? Pozrite si bohatú FOTOGALÉRIU. 

Sledujte Topky TV: Takto to na párty po voľbe Miss Slovensko 2013 vyzeralo.

Takto to na párty po Miss Slovensko 2013 vyzeralo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu