Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Pózovanie Lipšicovho tímu: Čo tam robí mama hlavného organizátora protestov Gorila?

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Facebook, Topky.sk)

BRATISLAVA – To je nečakané prekvapenie! Fotka ako do rodinného albumu budúcich členov hnutia, ktoré zakladá exminister Daniel Lipšic vyvolala vlnu pozornosti! Hneď v predných radoch sme našli ženu priamo prepojenú na hlavného organizátora protestov Gorila! Aký je medzi nimi vzťah?

Vie si vybrať! Na rodinnej fotografii z víkendovej tlačovej konferencie, na ktorej Lipšic predstavil názov budúcej strany sme našli zaujímavú tvár. Medzi budúcimi členmi je žena, ktorá má priame rodinné väzby na hlavného organizátora protestu Gorila Petra Pčolinského. Hlavná postava predvolebných protestov, ktoré vyhnali do ulíc tisíce ľudí bude mať v novom hnutí matku! Marcela Pčolinská stála počas predstavovania  budúcej strany po boku Daniela Lipšica.

Pčolinská, starostka obce Nižný Hrabovec, nám prepojenie potvrdila. „Áno je to môj syn, ale je veľmi autonómny a naše politické názory sa vôbec nestretávajú. Ja som konzervatívnejšia,“ povedala nám Pčolinská. Jej druhý syn Vladimír má tiež k exministrovi Lipšicovi blízko. Bol totiž riaditeľom organizačného odboru Kancelárie ministra vnútra. A teraz do Lipšicovej strany zamierila aj ich matka!   

Starostka Nižného Hravbovca Pčolinská nie je v politike neznáma tvár. S Lipšicom sa pozná ešte z čias, kedy boli obaja členmi KDH. „Poznáme sa už dlhé roky,“ povedala nám. Svoju kandidatúru do Lipšicovej novej strany myslí vážne. „Zatiaľ som len sympatizantom, páči sa mi program a verím mu. Keď naberie hnutie konkrétne politické kontúry, určite doňho vstúpim,“ potvrdila nám matka organizátora ostro sledovaného najväčšieho protestu v histórií slovenskej politiky.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu