Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Ďurianová: Ukázala sexi opálené telíčko!

Ďurianová ukázala opálené telíčko. Zobraziť galériu (12)
Ďurianová ukázala opálené telíčko.

BRATISLAVA – Chytala bronz! Moderátorka markizáckeho spravodajstva Marianna Ďurianová (34) sa v utorok večer objavila na krste nového nealkoholického nápoja. Okrem úsmevu na tvári ukázala blondínka aj svoju krásne opálenú postavu.

Známa plavovláska Marianna Ďurianová, ktorá je momentálne šťastne zamilovaná do podnikateľa Romana Doležaja, si začínajúce letné dni už naplno užíva. To, že je kráska naozaj spokojná, bolo vidieť aj na utorkovom krste známeho nealkoholického nápoja.

Moderátorka sa na podujatí neustále usmievala a mala výbornú náladu. Okrem toho bola aj krásne opálená. Zaujímalo nás preto, či chytala bronz niekde na dovolenke alebo ešte len plánuje niekam ísť. „Aj sa chystám, aj som už tak troška bola. A vonku už krásne svieti slnko. Keď chodím hore-dole po slobode, tak sa opálim,“ povedala s úsmevom Marianna, ktorá však odmietla prezradiť, na ktorej pláži si opaľovala telíčko.

Ako sme sa od plavovlásky ďalej dozvedeli, na jednu dovolenku sa počas leta ešte chystá. „Určite pôjdem niekam k moru. No ešte presne neviem kam. Zväčša to riešim na poslednú chvíľu. Pre mňa je zaujímavejšie, keď sa rozhodnem 2-3 dni pred odchodom," odvetila moderátorka.

Topky.sk v súvislosti s Marianniným pobytom pri mori zaujímalo aj to, či sa len vyvaľuje na pláži alebo podniká aj nejaké výlety či športové aktivity.  „Keď som bola mladšia, tak som dokázala pri mori preležať aj 3 týždne vkuse. Teraz ma to už nebaví. Možno je to aj tým, že žijem dosť aktívny život. A tak vyslovene potrebujem aktivitu aj na dovolenke, " uzavrela Ďurianová. Viac sa dozviete z videa.

Sledujte TOPKY TV: Ďurianová prezradila okrem iného aj to, prečo si zamilovala Cyprus a aké letné športy vyskúšala.

Durianova_Dovolenka

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu