Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Ďurianová má nového milenca: Začala si s tajným ctiteľom!

Mariannin nový milenec jej najprv dlhú dobu posielal kvety, nakoniec ju zbalil. Zobraziť galériu (3)
Mariannin nový milenec jej najprv dlhú dobu posielal kvety, nakoniec ju zbalil.

BRATISLAVA - Opäť zadaná! Marianna Ďurianová (34) už nejakú dobu nie je sama. Pár tvorí s podnikateľom Romanom, ktorý podľa našich informácií dobýval moderátorkino srdce dosť dlho kvetmi, ale aj luxusnými darmi. Topky.sk vedia, ako sa dvojica dala dokopy!

Znovu skúša šťastie! Po tom, čo sa v decembri Marianna Ďurianová rozišla s očným lekárom Pavlom Veselým, okamžite začal jej srdce dobýjať nový ctiteľ. A tak zostala spravodajská tvár sama len pár mesiacov. V tomto čase už totiž tvorí pár s podnikateľom Romanom.

S najnovším objavom sa mala blondínka zoznámiť vďaka bratislavskému divadlu, kde v minulosti stvárňovala postavu Popolušky, teraz tam hrá Snehovú kráľovnú. Podľa našich informácií biznismen finančne podporuje práve toto kultúrne zariadenie. A tam mu Marianna padla do oka. Začal jej teda posielať kvety...

Podľa nášho zdroja takéto romantické dvorenie trvalo nejaký čas, no teraz už podnikateľ Ďurianovú ako svoju partnerku zahŕňa aj luxusnejšími darmi. Veď si to aj môže dovoliť. Podľa našich zistení disponuje slušným vozovým parkom, v ktorom sa nachádza niekoľko luxusných automobilov.

Topky.sk v súvislosti s čerstvým vzťahom oslovili aj markizácku moderátorku. „Vážne?” zareagovala so smiechom na poznámku, že má po boku nového muža. „K takýmto témam sa nebudem vyjadrovať,” povedala nám vzápätí, čím však novinku zo svojho súkromia nepoprela. Počas celej našej konverzácie bolo evidentné, že je Ďurianová naozaj dobre naladená. Možno je za tým práve podnikateľ Roman...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu