Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Modelka Štefková láka na mólo aj malú dcéru: Hviezdna kariéra už v 2 rokoch?!

Módna prehliadka Lýdie Eckhardt Na kus reči
Módna prehliadka Lýdie Eckhardt Na kus reči (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Prvá dáma slovenskej módy, Lýdia Eckhardt, prednedávnom predstavila svoju najnovšiu kolekciu jar/leto 2024. Modely, v ktorých sa snúbila ženskosť, elegancia a pestrá paleta farieb, predvádzala aj krásna Soňa Štefková.


Sexi modelka, ktorá je už dva roky hrdou mamou dcérky Lily, sa síce z predvádzacích môl tak trochu stiahla, prehliadku Lýdie Echardt však nemohla odmietnuť. Dôvod je jednoduchý: „Pretože Lýdia je iba jedna. Je to úžasná žena, ktorá má úžasnú energiu a je to stálica na našom trhu, ktorá robí neskutočné modely. Každú jednu zákazníčku si pozná, vie, čo jej pristane a ženské krivky vie zaobaliť tak, aby vyzerali úplne neuveriteľne“, prezrádza s nadšením modelka, pre ktorú je predvádzanie modelov vychýrenej návrhárky doslova ako za odmenu. „Ja to mám ako dovolenku, lebo Lydka ako pôsobí, taká naozaj je a my máme v zákulisí takú srandu a pohodu a všetky si to užívame. Máme to ako terapiu. Väčšina z nás už sú mamičky, tak si prichádzame oddýchnuť aj od mamičkovských povinností a to je skvelé“.

Módne prehliadky Lýdie Eckhardt sú priam vychýrené a dobrú náladu cítiť nielen v zákulisí, ale na móle. Všetky modelky sa usmievajú, čo je podľa slov sexi brunetky skôr rarita. „Je to tým, že Lydka nám to dovolí. Množstvo návrhárov modelkám zakazuje usmievať sa, ale ja to zbožňujem. Toto sú prehliadky, kde je vidieť interakciu s publikom a mne sa to páči. Lebo častokrát vnímam, kto v tom publiku je a to je úplne iné. Lydka nám povie, baby, užite si to, choďte do toho, a ľudia na to reagujú“. Krásna modelka poodhalila aj to, v čom Lýdia Eckhardt búra mýty vo svete modelingu, ale aj to, či v jej šľapajách pôjde jej dcérka Lily. Tá má totiž vo svojich dvoch rokoch za sebou už nejednu skúsenosť.

Modelka Štefková láka na mólo aj malú dcéru: Hviezda kariéra už v 2 rokoch?! (Zdroj: NL/TH)

Galéria: Soňa Štefková zažiarila ako modelka na prehliadke Lýdie Eckhardt Na kus reči

Viac o téme: Lýdia EckhardtMódna prehliadkaSoňa Štefková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu