Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Na TOTO netrpezlivo čakal celý svet: Princezná Kate sa OPÄŤ prihovorila verejnosti!

Princezná Kate Zobraziť galériu (2)
Princezná Kate (Zdroj: Instagram/princeandprincessofwales)

LONDÝN - Po tom, čo princezná z Walesu Catherine v marci oznámila, že bojuje s rakovinou, z verejného života sa stiahla. Všetku svoju pozornosť venuje liečbe a svojim blízkym. No aj informácie o jej stave sa k ľuďom dostávajú len vo veľmi obmedzenom množstve. Aktuálne sa však princezná svojim priaznicvom opäť prihovorila... Na toto netrpezlivo čakal celý svet!

Galéria: Princezná Catherine

„Za posledných pár mesiacov som bola unesená zo všetkých milých správ podpory a povzbudenia. Pre mňa a Williama to naozaj zmenilo svet a pomohlo nám obom prežiť ťažšie časy. Robím dobré pokroky, ale ako každý, kto prechádza chemoterapiou, treba vedieť, že sú dobré aj zlé dni. V tých zlých dňoch sa cítite slabí, unavení a musíte svojmu telu dopriať odpočinok. Ale v dobrých dňoch sa cítite silnejší, chcete čo najviac využiť ten pocit,“ prihovorila sa princezná verejnosti. 

„Moja liečba pokračuje a bude ešte pár mesiacov. V dňoch, keď sa cítim dosť dobre, je radosť zapájať sa do školského života, tráviť osobný čas vecami, ktoré mi dodávajú energiu a pozitívnu náladu, ako aj robiť trochu práce z domu. Tesím sa, že sa tento víkend zúčastním Kráľovho narodeninového sprievodu s rodinou a dúfam, že sa počas leta pridám k niekoľkým verejným aktivitám, no rovnako viem, že ešte nie som z najhoršieho vonku,“ pokračovala princezná. 

„Učím sa byť trpezlivá, hlavne s neistotou. Beriem každý deň tak, ako prichádza, počúvam, svoje telo a doprajem si čas na uzdravenie. Ďakujem veľmi pekne za pochopenie a všetkým, ktorí ste sa so mnou tak odvážne podelili o svoje príbehy,“ dodala. 

Viac o téme: Kate MiddletonPrincezná Catherine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu