Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Obrovská rodinná tragédia: Bábätko pohrýzol rodinný pes! V nemocnici malý chlapček zomrel

Malý chlapček podľahol zraneniam.
Malý chlapček podľahol zraneniam. (Zdroj: GoFundme)

KNOXVILLE - Husky bol osem rokov najlepším priateľom Mansoorovcov, až kým zviera z ničoho nič nepohrýzlo malého Ezru. O útoku informovali americké médiá.

Tragédia sa odohrala v Knoxville v štáte Tennessee, kde žijú Chloe a Mark Mansoorovci. V polovici apríla sa šťastie zdalo dokonalé: Narodil sa Ezra. Hrdý pár si dieťa priviesol domov. Medzi bábätkom a psom nebol šesť týždňov žiadny problém.

archívne video

Muž pobodal v nemeckom Mannheime viacero ľudí (Zdroj: X / @DerWiderstand8)

Keď Ezra spal v postieľke, pes zaútočil a zahryzol sa do hlavy dieťaťa. Ezra bol prevezený do nemocnice s vážnymi zraneniami, vrátane krvácania do mozgu. Chlapec bojoval o život šesť dní. Márne. Lekári ho napokon vyhlásili za mŕtveho.

Mark a Chloe Mansoorovci sa vo svojom smútku obrátili na médiá. Pár zdôrazňuje, že husky nebol nikdy agresívny. Američan varuje, že každý pes môže uhryznúť. "Kedykoľvek, bez akéhokoľvek dôvodu, bez ohľadu na to, aká je jeho história."

„Byť Ezrovou matkou bola tá najlepšia vec, aká sa mi kedy stala,“ hovorí Chloe Mansoorová. Spolu s manželom sa rozhodla darovať neporušené orgány svojho dieťaťa. Predstava, že by to mohlo zachrániť životy ďalších bábätiek, dáva rodine silu.

Priateľ rodiny začal na Gofundme fundraisingovú kampaň, aby ju finančne podporil. Peniaze budú použité na náklady nemocnice a pohreb.

Huskyho odchytili zástupcovia úradu šerifa okresu Knox a previezli ho do útulku pre zvieratá. Hovorca Young Williams Animal Center uviedol, že pes je "v karanténe po uhryznutí, ako to vyžadujú zákony Tennessee." Nie je známe, či by mal byť usmrtený.

Viac o téme: PesDieťaPohryznutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu