Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sexi speváčka v ľadovej vode rozpálila fanúšikov: Na toto by si netrúfol každý!

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (11)
Nicole Scherzinger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Známa speváčka Nicole Scherzinger (44) sa so svojimi fanúšikmi často delí o svoje súkromie. Dnes im prostredníctvom sociálnych sietí ukázala záber z terasy, ktorú využila na to, aby si dopriala poriadne studený kúpeľ. Do ľadovej vane vošla len v odvážnych plavkách a potešila tak oko nejedného svojho fanúšika.

Nicole Scherzinger patrí medzi známe tváre hudobného sveta. Úspechy zbierala s dievčenskou skupinou Pussycat Dolls, ale rovnako sa jej darí aj na sólovej dráhe a dokonca si vyskúšala i porotcovské kreslo v súťaži X Factor.

Nicole Scherzinger
Zobraziť galériu (11)
Nicole Scherzinger  (Zdroj: SITA)

Spevácky talent i krása jej priniesli veľké množstvo fanúšikov. Len na profile na sociálnej sieti Instagram má táto americká speváčka takmer 5,5 milióna sledovateľov, ktorých pravidelne zásobuje novinkami zo svojho života. 

Medzi jej veľké záľuby očividne patrí aj otužovanie. V poslednom príspevku totiž zverejnila sériu fotiek, na ktorých sa objavila vo vani s vodou, ktorá mala podľa nej menej ako 3 stupne! Odvaha jej však nechýbala ani pri výbere plaviek.

Do studenej vody totiž vošla v poriadne odvážnom kúsku, v ktorom naplno predviedla svoju dokonalú postavu. K spomínaným záberom napísala: „Ľadový kúpeľ v 3 stupňovej vode. Bez bolesti úspech nepríde," napísala umelkyňa. „Ty mrzneš a nám je pri pohľade na teba poriadne horúco. Si neskutočne sexi!” znie jeden z mnohých pochvalných komentárov. Súhlasíte s ním? 

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Viac o téme: Nicole Scherzinger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu