Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

TRÁPENIE speváckej hviezdy: Synček (2) prekonal MŔTVICU!

Myles Stephenson sa trápi kvôli zdraviu svojho syna. Zobraziť galériu (3)
Myles Stephenson sa trápi kvôli zdraviu svojho syna. (Zdroj: Instagram M.S.)

LONDÝN - Pred dvomi rokmi sa britský spevák Myles Stephenson (31) stal otcom synčeka Shiloha (2). No netrvalo dlho a obrovskú radosť z narodenia vystriedalo trápenie. Rodičia si totiž všimli, že s chlapčekom nie je všetko v poriadku. Ako sa ukázalo, prekonal mŕtvicu!

Narodenie dieťatka je obrovským darom. Inak to nebolo ani v prípade speváka Mylesa Stephensona, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal vďaka britskej verzii X Factoru. Jeho veľkú radosť však už o pár mesiacov vystriedalo trápenie. Umelec a jeho manželka si totiž všimli, že ich chlapček má neustále na pravej ruke zovretú päsť. 

„Ako novopečení rodičia sme tomu neprikladali príliš veľkú váhu. Najmä preto, že pri jeho vývojových kontrolách nám bolo povedané, že z neho bude ľavák. Potom sa ale v 12 mesiacoch začal stavať a ďalších 6 mesiacov mu trvalo, než urobil svoje prvé kroky. Keď začal chodiť, zistili sme, že za sebou ťahá pravú nožičku...“ opísal na sociálnej sieti Myles. 

TRÁPENIE speváckej hviezdy: Synček
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.S.)

A to bol dôvod, prečo vyhľadali pomoc. „Neboli sme pripravení na to, čo nám lekári povedali. Po niekoľkých vyšetreniach a magnetickej rezonancii sa ukázalo, že ľavá strana mozgu nášho syna je poškodená a ovplyvňuje končatiny na pravej strane tela. Bolo nám povedané, že kedysi utrpel cievnu mozgovú príhodu,“ pokračoval spevák s tým, že jeho synovi bola diagnostikovaná hemiplegická mozgová obrna. 

Rodičov malého Shiloha netrápi to, že ich chlapček nebude mať v budúcnosti žiadnu výnimočnú kariéru ako futbalista, ale fakt, že ho postihnutie obmedzuje v bežných činnostiach. „Bolí nás myšlienka, že pre neho bude obtiažne napríklad zaviazať si šnúrky, natočiť špagety na vidličku alebo sa hrať s kamarátmi. Tieto drobnosti,“ dodal Myles. 

Viac o téme: X FactorMyles Stephenson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu