Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna kráska RADIKÁLNE zmenila imidž: Úplne krok vedľa! Veď vyzerá ako...

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (6)
Nicole Scherzinger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hotová Kim Kardashian! Na tom sa zhodli viacerí followeri krásnej Nicole Scherzinger (44), keď na sociálnej sieti Instagram zverejnila zábery, na ktorých pózuje ako blondína. Pre speváčku a obľúbenú porotkyňu z televíznych šou boli roky typické tmavé vlasy. Čo na túto zmenu hovoríte vy?

Nicole Scherzinger, ktorej prinieslo popularitu pôsobenie vo formácii Pussycat Dolls, už pár rokov patrí medzi najsexi ženy svetového šoubiznisu. Krásna tvár a dokonalá figúra, na ktorej poctivo pracuje, tvoria priam dokonalú kombináciu. 

Galéria: Nicole Scherzinger

Atraktívna rodáčka z Havajských ostrovov navyše veľmi dobre vie, ako zvýrazniť svoj sexepíl. Bežné sú pre ňu provokatívne outfity a fanúšikov neraz poteší pohľadom na zábery v bikinách. Treba však dodať, že Nicole vždy dbá o to, aby to bolo vkusné a aby nepôsobila vulgárne. 

S fanúšikmi sa najnovšie podelila o zábery, na ktorých sa prekvapivo predviedla ako blondínka. Či ide naozaj o trvalú zmenu alebo si dopomohla parochňou, nevedno. Isté ale je, že mnohým jej fanúšikom sa tento krok príliš nepozdáva. „Ty si taká krásna, že ti pristane čokoľvek. Ale ak by som si mal vybrať, tak určite tmavá farba vlasov,” znie jeden z vybraných komentárov. „Dúfam, že to je len parochňa. Za mňa je to krok vedľa. Veď vyzeráš ako Kim Kardashian,” pridal reakciu ďalší z followerov, s ktorým sa zhodli viacerí. Čo na nový účes tejto hviezdnej krásky hovoríte vy?! 

 

Viac o téme: Nicole Scherzinger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu