Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Po nevydarenom vzťahu markizáckej nevesty: Už má NOVÉHO!

Beáta Bejba Rusnáková a Tereza Kosecová
Beáta Bejba Rusnáková a Tereza Kosecová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Znova je zadaná! Markizácka kráska ukázala nového frajera. Toto je on!

Tereza Kosecová sa zviditeľnila účinkovaním v prvej sérii šou Ruža pre nevestu. Tam bojovala o srdce ženícha Tomáša Tarra. S tým jej to však nevyšlo. Neskôr priznala priateľa, s ktorým všetko vyzeralo ako z rozprávky. No nebolo to ideálne. Svoj vzťah musela udržať v tajnosti pol roka kvôli vtedajšiemu vysielaniu romantickej šou.

A práve to zanechalo svoje stopy. „Je to ťažké, ja by som to asi iba tak zhrnula, že nechcem o svojom vzťahu nejako verejne rozprávať, len ono je ťažké, keď sa dáte s človekom dokopy, počas toho ako sa ide vysielať reality šou. Mali sme tam veľa takých problémov, ktoré stále sú a musíme sa k tomu nejako postaviť, my to akože skúšame, pretože toho človeka ľúbim, poznám ho veľmi dobre a uvidíme ako to pôjde, či sa to ešte zachráni alebo nezachráni. Nechávam to proste plynúť," zverila sa v tom čase pre Topky.sk.

Nuž, lásku sa im nepodarilo zachrániť. No a vyzerá to tak, že kráska je zaľúbená znova. Priznala to prostredníctvom sociálnej siete Instagram, kde zverejnila video so svojou polovičkou. Má ísť o istého Roberta, ktorý sa venuje rôznym vizualizáciám.

Archívne video

PROBLÉMY vo vzťahu markizáckej krásky: Skúšame to! (Zdroj: Maarty)

Viac o téme: LáskaVzťahRuža pre nevestu Tereza Kosecová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu