Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Zdravotné problémy krásky z Markízy: Covid, zápal pľúc a potom... PREBOHA, to je ŠIALENÉ!

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Uff, tak tá má za sebou poriadne náročné obdobie. A zdá sa, že ešte neskončilo... Extravagantná Tereza Kosecová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka šou Ruža pre nevestu. Odvtedy má na konte na sociálnej sieti Instagram vyše 70-tisíc obdivovateľov, ktorí sa zaujímajú o jej život, no v poslednom období mali o tmavovlásku obavy. A žiaľ... Oprávnené!

Tereza počas Ruže patrila k najsympatickejším súťažiacim. Jej netypický zjav a srdečná a citlivá povaha nezaujali iba divákov, ale aj samotného Tomáša Tarra. Potetovaná kráska sa napokon prebojovala až do finálovej trojice. Miesto v TOP dvojke jej síce vyfúkli Mirka a Petrana, no Tereza chytila príležitosť "za pačesy" a aktuálne pôsobí ako influencerka. 

Tereza zo šou Ruža pre nevestu
Zobraziť galériu (11)
Tereza zo šou Ruža pre nevestu  (Zdroj: TV Markíza)

So svojimi fanúšikmi komunikuje najmä prostredníctvom príspevkov na sociálnych sieťach. Aktuálne im dala príležitosť, aby jej kládli zaujímavé otázky. No a keďže niektorým neuniklo, že Terka nie je zdravotne úplne fit a vyjadrila sa, že má isté problémy, pýtali sa, čo sa jej stalo. A to, čo napísala, znie ako zo zlého sna. 

Všetko sa to začalo v období, kedy zostala Tereza pozitívna na Covid-19 a bojovala so zápalom pľúc. „Z toho som dostala chlamýdie a mykoplazmy. Následne som doberala antibiotiká a začala ako tak fungovať," napísala Kosecová, ktorá si myslela, že už bude v poriadku, no zdravotné peripetie ani zďaleka neskončili. 

Tereza Kosecová
Zobraziť galériu (11)
Tereza Kosecová  (Zdroj: Vlado Anjel)

„Ale chytila som do tela naozaj silný zápal, ktorý sa mi rozniesol na mandle, uzliny, uši a už aj celý hrtan," opísala náročné chvíle a pokračovala tým, ako momentálne prebieha jej liečba. „Musím chodiť na kortikoidové injekcie, ktoré mi zápal sťahujú. Mám nové - už piate - antibiotiká a konečne dokážem prehltnúť aspoň vodu a mäkkú stravu," uzavrela Terka, ktorá ešte dodala, že aktuálna liečba jej už, chvalabohu, pomáha. 

Viac o téme: Ruža pre nevestu Tereza Kosecová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu