Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Lýdia Eckhardt ukončila prehliadku NEZVYČAJNE: Modelky na móle vystriedali… AHA, pripravovali to dlhé týždne

Lýdia Eckhardt nadchla svojou prehliadkou Na kus reči
Lýdia Eckhardt nadchla svojou prehliadkou Na kus reči (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Lýdia Eckhardt nás pozvala Na kus reči. Nešlo však o slová, ale o pohľad na krásne modely, ktoré predviedla na svojej ďalšej módnej prehliadke. A veruže sa bolo na čo pozerať.

Galéria: Módna prehliadka Lýdie Eckhardt Na kus reči

Lýdia Eckhardt miluje módu a najmä pocit, keď jej model žene sadne ako uliaty a zakryje všetky nedostatky. Dokonalými outfitmi ohúrila aj na svojej ďalšej módnej prehliadke, ktorej dala názov Na kus reči. Aj tentokrát sme sa teda nadýchali nielen krásou, ale aj vrúcnymi a srdečnými slovami, ktoré sú tak typické pre jej prehliadky. Radosť a vďaku neskrývala ani ona sama: "Šťastie, láska, pozitívna energia začína v rodine, medzi najbližšími priateľmi, ale aj v pracovnom kolektíve.. ❤️🤍A ja som vďačná, že mi bolo dopriate mať také skvelé okolie.... Úžasná atmosféra, ktorá vládla na našich prehliadkach je aj vďaka vám, milí priatelia, spolupracovníci, dodávatelia...... Veľké poďakovanie posielam všetkým, ktorí sa podieľali na ich realizáciách, ale aj vám, milí hostia - za vytvorenie skvelej atmosféry 🙏🏼✨- či už na Kaskádach, ale aj v Bratislave,“ napísala na sociálnej sieti. 

Nám však prezradila, že pocit po prehliadke je úľava a šťastie, že sa to vydarilo: "Je to neuveriteľná energia tých kvetov, tí ľudia... ", hľadá slová Lýdia, ktorá v závere prehliadky rozancovala celé publikum. Návrhárka prezradila, ako ten nápad vznikol a ako sa jej podarilo presvedčiť ostatné ženy, že išli do toho...

Lýdia Eckhardt ukončila prehliadku NEZVYČAJNE: Modelky na móle vystriedali… AHA, pripravovali to dlhé týždne (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Lýdia EckhardtMódna prehliadkaNa kus reči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu