Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Kraus si zobral krásnu dlhovlasú Danielu, ona po rokoch radikálne zmenila imidž: Moja PRVÁ reakcia!

Andy Kraus s manželkou Jankou na módnej prehliadke Lýdie Eckhardt
Andy Kraus s manželkou Jankou na módnej prehliadke Lýdie Eckhardt (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Andy Kraus s manželkou Jankou sa v spoločnosti často neukazujú. Nedávno však všetkých prekvapili nielen prítomnosťou na módnej prehliadke Lýdie Eckhardt, ale najmä rovnakým strihom aj farbou vlasov.

„Áno, chodíme k rovnakému kaderníkovi a namieša nám obidvom vlastne rovnaký odtieň, Janke to chytá lepšie a navyše ona sa o to aj pekne stará“, priznal Andy. A prečo došlo k takejto zmene? „Ona mala krásne dlhé vlasy, špinavý blond… a postupne najprv došlo k skráteniu, potom k zmene farby a postupnému stále skracovaniu…“ a v rozhovore prezradil aj svoju prvú reakciu.

Galéria: Andy Kraus s manželkou Jankou sa ukázali v spoločnosti

Výzor však nie je to najpodstatnejšie či rozhodujúce vo vzťahu. „Riešim skôr povahové vlastnosti a tuná to zafungovalo hneď od začiatku… my sme sa vlastne za tých 6 rokov ešte ani nepohádali“, prekvapil scenárista. Priznal však, že niekedy ho Janka pokarhá za niečo, čo neurobil. Niečo ho totiž výsostne nebaví – a vo videu sa dozviete, o čo ide a ako to riešia.
Uvidíte aj zábery z módnej prehliadky Lýdie Eckhardt. Na rôzne prehliadky Andy vôbec nechodieva, tentokrát ale urobil výnimku: „S Lýdiou sa poznáme už dlhšie, ale intenzívnejšie sme sa dostali do kontaktu na poslednom Silvestri, boli sme spolu v hoteli Kaskády, sedeli sme pri jednom stole, s Jankou si veľmi sadli, je tam taký pekný vzťah… A musím povedať, že som bol veľmi milo prekvapený, lebo aj veci, ktoré sa predvádzali, boli nositeľné…. A mala to aj dramaturgicky pekne urobené“, ocenil Andy.

Kraus si zobral krásnu dlhovlasú Danielu, ona po rokoch radikálne zmenila imidž: Moja PRVÁ reakcia! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Lýdia EckhardtManželkaMódna prehliadkaVlasyAndy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu