Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Zahradníkovci sa škriepia tesne pred pôrodom: Nezhody kvôli TOMUTO?! Braňo zalamuje rukami

Braňo a Daniela Záhradníkovci na prehliadke módnej návrhárky Lýdie Eckhardt nikdy nechýbajú
Braňo a Daniela Záhradníkovci na prehliadke módnej návrhárky Lýdie Eckhardt nikdy nechýbajú (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nevedia sa dohodnúť! Daniela Zahradníková už čoskoro privedie na svet dcérku, s Braňom sa však stále nevedia dohodnúť, aké jej dajú meno. Ich názory sa rôznia a jeden z nich bude musieť výber mena zrejme "prekusnúť".

Branislav a Daniela Zahradníkovci budú už čoskoro piati. Asi o tri týždne by sa im mala narodiť dcéra, ktorá bude kvetinkou medzi synmi Maťkom a Kubkom. Daniela bude rodiť cisárskym rezom, takže Braňo pri pôrode ani tentokrát nebude. „Ja budem tzv. chodbový otec, už som to dvakrát tak absolvoval, takže ja stojím na chodbe a potom ma privolajú k výsledku…“, hovorí s nádejou, že všetko dobre dopadne.


Všetko je teda vopred dohodnuté okrem jedného. Stále nemajú vybraté meno. „Momentálne nevieme, lebo u nás funguje demokracia a hlasovali sme aj s chlapcami a zatiaľ sme sa nezhodili“, vysvetľuje s tým, že majú užší okruh a čas sa kráti. „Keďže chlapcom vyberal manžel mená, tak u nás prestane fungovať demokracia“, so smiechom vyviedla Braňa z omylu Daniela, ktorá túži po zvláštnejšom mene, nie tradičnom slovenskom, ako je to u chlapcov. A vymenovala svoje návrhy. Budú sa podľa vás hodiť k priezvisku Zahradníková?

Zahradníkovci sa škriepia tesne pred pôrodom: Nezhody kvôli TOMUTO?! Braňo zalamuje rukami (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: DcéraTehotenstvoMenoBranislav ZahradníkDaniela Zahradníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu