Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

AKTUÁLNE PRVÉ VIDEO Hasiči zasahovali pri horiacom aute: Vpálil do nich kamión! Hlásia dve obete

(Zdroj: FB/Sme šoféri z povolania a pomáhame si navzájom Officiál Fanpage)

HORNÁ STREDA - Vrtuľník aktuálne smeruje na pomoc hasičom, do ktorých pri zásahu na diaľnici vpálilo auto. Na miesto smeruje aj minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.

Aktualizované 21:05 Podľa polície bol na linke 112 nahlásený požiar motorového vozidla na diaľnici D1 v 92 km v smere na Žilinu. "Na miesto boli okamžite vyslané dve vozidlá Hasičského a záchranného zboru a jedna hliadka Mýtnej polície. Po ich príchode na miesto udalosti do nich z doposiaľ neznámych príčin narazilo nákladné motorové vozidlo. Dve osoby bohužiaľ utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. Ďalšia bojuje o život," poznamenala polícia na sociálnej sieti.

Polícia je ešte stále na mieste nehody a vykonáva prvotné, neodkladné a neopakovateľné procesné úkony. Diaľnica D1 bude uzatvorená v oboch smeroch až do ukončenia obhliadky dopravnej nehody. "Bližšie informácie k tejto tragickej udalosti poskytneme, až keď nám to procesná situácia dovolí. V mene Policajného zboru vyjadrujeme pozostalým úprimnú sústrasť," dodali muži zákona.

Aktualizované 20:03 Na mieste je už aj Minister vnútra Slovenskej republiky, ktorý potvrdil, že pri nehode vyhasli životy dvoch statočných hasičov. Viac v našom článku.

Aktualizované 19:59 Prehovorila aj očitá svedkyňa nehody. Najprv videla plameň. Kým prišla na miesto, bolo neskoro. Viac v našom článku.

Aktualizované 19:16 Policajti spolu s hasičmi mali podľa našich informácií zasahovať pri horiacom aute na diaľnici v Hornej Strede. Kamión podľa videí z miesta nešťastia vpálil nie len do hasičov, ale aj do polície.

Aktualizované 18:57 Podľa najnovších informácií mali pri nehode zomrieť dvaja ľudia. "Dvaja muži žiaľ utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. Zranení sú dvaja zamestnanci štátnych inštitúcii, ktorí sa na mieste nachádzali," inofrmovalo o tom Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR. Do Hasičov mal vpáliť podľa fotografií kamión.

"Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR prijalo na tiesňovú linku 155 informáciu o zranených hasičoch na diaľnici D1. Podľa dostupných informácii do nich narazilo auto pri zásahu. Na miesto smeruje záchranársky vrtuľník a tri pozemné ambulancie," infomuje o tom operačné stredisko na sociálnej sieti.

Polícia informovala o tom, že diaľnica je uzavretá. "Na diaľnici D1 v 92 km pri Novom Meste nad Váhom smere na Žilinu došlo k dopravnej nehode. Diaľnica bude na nevyhnutný čas uzatvorená z oboch strán. Rešpektujte pokyny polície," poznamenala na sociálnej sieti.

Na miesto nešťastia aktuálne smeruje Minister vnútra Slovenskej republiky Matúš Šutaj Eštok, prezident Policajného zboru Ľubomír Solák a prezident Hasičského a záchranného zboru Adrián Mifkovič

Viac o téme: HasičiVrtuľník Auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu