Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Ani Zlatica Puškárová neostala ticho: TAKÝTO je JEJ pohľad na situáciu v Markíze

(Zdroj: Instagram ZP)

BRATISLAVA - Slová Michala Kovačiča na záver nedeľnej relácie Na telo rozprúdili vášne. Niektorí kolegovia moderátora podporili, zareagovalo však aj vedenie Markízy.

Keď sa Michal Kovačič v závere nedeľného živého vysielania Na telo rozhodol prehovoriť o fungovaní spravodajstva, neostalo to bez odozvy. Kým na jednej strane ho podporili mnohí kolegovia, samotná televízia reagovala iným stanoviskom.

Ticho nezostala ani Zlatica Puškárová, ktorá na sociálnej sieti uverejnila svoj pohľad na vec: "Viacerí čakáte na moje vyjadrenie k situácii v TV Markíza. Pol roka nie som v redakcii. Ešte v novembri som sa rozhodla kvoli zdravotným komplikáciám úplne odstrihnúť od vzťahov aj každodenných spravodajských situácii", píše a ďalej uvádza, že po 25 rokoch intenzívnej televíznej práce sa sústredila na seba a svoju rodinu. "Mišo Kovačič je môj dlhoročný politicky spolumoderátor, s ktorým sme sa vedeli na seba v štúdiu vždy spoľahnúť. Peter Gažík je môj dlhoročný kamarát, ktorý je človek usilujúci sa vždy hľadať dohodu. Nebola som v kritických momentoch prítomná, nemohla som ich ovplyvniť, ani sa k nim vyjadriť. Aj preto budem situaciu riešiť výlučne internou komunikáciou." Zároveň dodala, že ju táto askalácia veľmi mrzí, pretože Markíza väčšine z nich zásadne ovplyvnila život. 

Viac o téme: Zlatica PuškárováTV MarkízaNa teloMichal Kovačič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu