Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Bárdyho žena je v šoubiznise už 10 rokov, len ste si ju nevšimli: HVIEZDOU vo svetle reflektorov!

Bibiana Bárdyová predvádzala na módnej prehliadke Lýdie Eckhardt
Bibiana Bárdyová predvádzala na módnej prehliadke Lýdie Eckhardt (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Adam Bárdy s manželkou Bibianou tvoria ukážkový pár. Nielen výzorom, ale aj svojím láskyplným vzťahom. A hoci sa vzájomne podporujú, Adam na módnych prehliadkach, kde Bibiana predvádza, zakaždým chýba.

Galéria: Módna prehliadka Lýdie Eckhardt Na kus reči

Bibiana Bárdyová, manželka herca Adama Bárdyho, sa opätovne zaskvela na úžasnej prehliadke módnej návrhárky Lýdie Eckhardt: „Pre Lydku predvádzam už 10 rokov. Keď som začala, mala som 20 rokov“, odpovedá Bibiana na otázku ohľadom svojich modelingových začiatkov. S Lýdiou sú za tie roky už nielen v pracovnom, ale aj priateľskom vzťahu. “Asi je to tá ľudskosť, ktorou si rozumieme, Lýdia je to veľmi vzácny človek“.

Na prehliadkach sme však ani raz nevideli manžela Bibiany. „To je pravda, môj manžel na prehliadky nechodí…“, priznala a dodala aj to, kto ho vždy zastúpi. Adam navyše netúži vidieť ju tip-top vyfintenú. „Nie je úplným fanúšikom, pretože radšej ma vidí nenamaľovanú“. Aj keď je Bibiana modelka, je menej odvážna, ako Adam, ktorý sa vrhol na hereckú dráhu. „Som skôr bojazlivý typ človeka“. A zmenil sa ich život, odkedy Adam nie je členom Čestnej stráže, ale hercom? Prekvapí vás aj to, čo robí kvôli svojej rodine.

Bárdyho žena je v šoubiznise už 10 rokov, len ste si ju nevšimli: HVIEZDOU vo svetle reflektorov! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Lýdia EckhardtMódna prehliadkaBibiana Bárdyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu