Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

KONIEC markizáckej lásky: Tarrovi nevydržal ani druhý vzťah… ROZCHOD s Marcelou!

Marcela Dolniaková a Tomáš Tarr Zobraziť galériu (3)
Marcela Dolniaková a Tomáš Tarr (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bol začiatok júna, keď vyšlo najavo, že Petrane a Tomášovi Tarrovi, ktorí sa dali dokopy vďaka šou Ruža pre nevestu, to nevyšlo a po niekoľkomesačnom vzťahu nasledoval rozchod. Krátko nato médiá zaplnili informácie o tom, že televízny ženích už nesmúti a dokopy sa dal s inou súťažiacou - Marcelou Dolniakovou. No a neubehli ani tri mesiace a verejnosť šokovala nečakaná novinka - Tomáš a Marcela sa rozišli!

V podstate už od samého začiatku vzťahu sa Tomáš a Marcela museli vysporiadavať s veľkým tlakom verejnosti. Ich vzťah bol pod drobnohľadom televíznych divákov, no a dvojica sa netajila tým, že neustála medializácia im príliš nevonia. Na pohode im zrejme nepridalo ani to, že prednedávnom sa k začiatku ich vzťahu začala bez servítky pred ústami vyjadrovať aj Tomášova ex - Petrana. 

Tomáš Tarr a Marcela Dolniaková
Zobraziť galériu (3)
Tomáš Tarr a Marcela Dolniaková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Tá tvrdila, že zaľúbenci si začali ešte počas toho, ako s Tomášom tvorila pár ona. Aj napriek tomu to vyzeralo tak, že televízny párik spolu drží a kritika verejnosti či bývalých neviest zo šou ich nerozhodí. Marcela si Tomáša vo veľkom zastávala, no a urobila tak aj pred pár dňami, keď vyšiel rozhovor, kde im Petrana obom naložila a pustila sa najmä do Tomáša. 

O to väčšie prekvapenie nastalo, keď tmavovláska v sobotu navečer zverejnila spoločný záber, prostredníctvom ktorého oznámila rozchod. 

Viac sa dozviete v článku TU, kde si môžete prečítať aj to, ako Marcela oznámila rozchod s Tomášom! 

KONIEC markizáckej lásky: Tarrovi
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: RozchodTomáš TarrMarcela DolniakováPetrana Galatea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu