Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Plačkovej syn Dion oslavuje 1. narodeniny: Aha, prvýkrát ho ukázala!

Zuzana Plačková prvýkrát ukázala syna Diona. Zobraziť galériu (2)
Zuzana Plačková prvýkrát ukázala syna Diona. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Dnes je to presne rok, čo sa zo Zuzany Plačkovej stala mama synčeka Diona. Doposiaľ si mamička svoj malý poklad strážila a pred svetom ho schovávala. No na 1. narodeniny urobila výnimku a prvýkrát ho naplno ukázala. Aha, podobá sa na mamu či otca?

Hoci je Zuzana Plačková na sociálnych sieťach mimoriadne aktívna a so sledovateľmi zdieľa naozaj veľa, jednu vec si celé mesiace nechávala pre seba a najbližších. Jej sledovatelia na sociálnej sieti Instagram doposiaľ netušili, ako jej malý syn Dior vyzerá. Dnes drobec oslavuje svoje 1. narodeniny a pri tejto príležitosti hrdá mamička urobila výnimku. 

Galéria: Zuzana Plačková

„Moje bábätko má dnes rok. Už týždeň pri pomyslení ako ten čas letí a že už je z teba chlapček, plačem. Pred rokom som ťa nazvala Miracle Baby a ty ním naozaj si. Čo ty si ma naučil za ten rok, ma nikto nenaučil za 30. Kompletne si zmenil moju osobu, moje priority. Naplnil si ma tou najväčšou láskou a urobil si z nášho domu domov,“ vyznala sa na sociálnej sieti. 

„Slovami, vetami sa nedá opísať, ako moc ťa s tatom milujeme. Tak, ako je vesmír nekonečný, tak ešte viac milujeme tvoj šibalský úsmev. Prajeme všetku lásku, šťastie, zdravie sveta. Ďakujeme za teba pánu Bohu každý deň. Náš najkrajší rok a dni života sú vďaka tebe,“ dodala a pridala video, na ktorom vidno malého Diona. Profil má síce súkromný, no aj tak sa pohľadom na jej drobca môže pokochať viac ako 880-tisíc ľudí. Zuzana ukázala tváričku svojho syna v plnej paráde, no nakoľko ide o dieťa, my sme sa rozhodli mu oči predsa len prekryť. 

Plačkovej syn Dion oslavuje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Zuzana Strausz PlačkováRené Rendy Strausz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu