Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Museli sa zblázniť! Scéna z tragickej nehody, ktorá obletela svet: Opité ženy si robili selfie

Ženy si po nehode robili selfie.
Ženy si po nehode robili selfie. (Zdroj: X)

CUERNAVACA - Sekundy po vlastnej nehode chceli zranené obete očividne zachytiť tento moment navždy: V Mexiku sa na titulky dostala bizarná fotografia.

Práve sa vyhrabali z vraku, sú zakrvavené a ich auto leží prevrátené na streche. Dve ženy si však namiesto toho, aby sa báli o svoje zranenia, najskôr urobia selfie – scénu zachytia šokovaní obyvatelia.

archívne video

V Rakúsku havaroval slovenský autobus (Zdroj: Facebook/Freiwillige Feuerwehr Thalgau)

Nešťastie sa stalo v sobotu okolo 10.00 h v mexickom meste Cuernavaca, informovali miestne médiá. Vodička stratila na križovatke kontrolu nad autom a následkom toho sa prevrátilo.

V aute malo sedieť celkovo päť žien, všetky boli zrejme opité. A očividne to nezostalo len pri tejto momentke: Keď prišla polícia, ženy pokračovali v dokumentovaní scén a svojich zranení.

Žena je zrejme ťažko zranená

Na videu je vidieť ženu, ako ju odvádza policajt, ​​no ledva stojí a napokon si musí sadnúť na chodník. Z nahrávok nie je jasné, či je to dôsledok nehody, alebo je príliš opitá.

Štyri obete nehody previezli záchranári do nemocnice. Jedna zo žien údajne utrpela pri nehode vážne poranenia hlavy, informujú mexické médiá. Príčina nešťastia je zatiaľ nejasná a vyšetrujú ju úrady.

Podľa Národného štatistického a geografického inštitútu (INEGI) zomrie v Mexiku v dôsledku dopravnej nehody každý deň v priemere 12 ľudí. V roku 2022 sa stalo viac ako 370 000 dopravných nehôd s viac ako 5 100 mŕtvymi a takmer 100 000 zranenými.

Viac o téme: NehodaMexikoSelfieOpité ženy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu