Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Dovolenkárka si priplatila za izbu s výhľadom na more: Keď vošla dnu, zostala ako obarená! Vidíte to aj vy?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BIBIONE – Dovolenkárka neverila vlastným očiam, keď sa vybrala do hotelovej izby s výhľadom na more. Za ikonický výhľad si dokonca priplatila, preto očakávala nádhernú scenériu. Po príchode do izby však zažila poriadny šok. Všimla si tento malý, ale veľmi dôležitý detail.

Influencerka Clarisa Murgiaová si priplatila za izbu kvôli nádherným výhľadom, ktorý sľubovala reklama. Keď však dorazila do hotelovej izby v talianskom meste, rýchlo zistila, že jej úchvatný balkónový výhľad je obyčajná fraška. Namiesto skutočného výhľadu bol totiž pred jej oknom nalepený obrovský plagát morského pobrežia. O túto nepríjemnú skúsenosť sa podelila vo videu na TikToku. Dodala, že za plagátom je rozpadajúca sa biela stena a rady bielych zamrežovaných okien. „Očakávanie verzus realita,“ uviedla na záberoch.

„Niekto si prenajal B&B s výhľadom na more. Cítim sa podvedená, ľudia. Nikto ma ešte nikdy takto nepodviedol,“ napísala ďalej. Video rýchlo nazbieralo viac ako 2,5 milióna zhliadnutí a diváci neskrývali svoj šok. „Ani môj bývalý toľko neklamal,“ zavtipkovala jedna z komentujúcich. „Moje šťastie v živote je zhrnuté v tomto videu,“ pridal sa ďalší používateľ sociálnej siete. Ako informuje denník Daily Mail, podobných podvod je čím ďalej tým viac.

Minulý mesiac ľudia kritizovali platformu Booking.com a obvinili ju, že nedokáže zakročiť proti podvodníkom, ktorí klamú dovolenkárov. Podvodníci vydávajúci sa za hotely, v ktorých si nič netušiaci dovolenkári rezervovali izby, okrádajú ľudí. Jedna rodina musela zrušiť svoju vysnívanú dovolenku do Thajska po tom, čo ju podvodníci okradli o 465 libier (544 eur) a nezískali náhradu od Booking.com, hotela alebo svojej banky. Inej obeti podvodníci ukradli takmer 1 200 libier (1 404 eur) z jej účtu po tom, čo ju oklamali, aby si myslela, že komunikuje s hotelom, v ktorom si rezervovala izbu.

Viac o téme: DovolenkaPodvodTaliansko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu