Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Drsný Eminem vydával dcéru (28): FOTO Bola z nej krásna nevesta, ale… Otec sa ani neusmial!

Eminem Zobraziť galériu (2)
Eminem (Zdroj: Facebook H.J.M.)

MICHIGAN - Rodina slávneho Eminema (51) prežívala cez víkend dôležité chvíle. Vydávala sa totiž hudobníkova jediná biologická dcéra Hailie Jade Mathers (28). Nevesta sa už na sociálnych sieťach pochválila aj zábermi z veľkolepej veselky. A ako vidno, raper ani v takejto krásnej chvíli neupustil od svojho imidžu drsného frajera... Úsmev by ste na jeho tvári hľadali márne!

Jediná biologická dcéra slávneho Eminema, Hailie Jade Mathers, sa cez víkend vydávala. Svoje áno povedala dlhoročnému priateľovi Evanovi McClintockovi v krásnom zámku vo franúczskom štýle, ktorý sa nachádza v Battle Creek v americkom Michigane. A oslava to bola naozaj veľkolepá. Ako informuje TMZ, osláviť lásku Hailie a Evana prišli také mená ako 50 Cent, Dr. Dre či Jimmy Iovine. 

Krásna nevesta sa zábermi z veľkého dňa pochválila na sociálnych sieťach. Mala na sebe krásne šaty bez ramienok v štýle morskej panny, ktoré doplnila dlhým závojom. A zverejnila aj fotku so svojím slávnym otcom. Ten svojmu drsnému imidži nezostal nič dlžný ani v takejto nežnej chvíli a vedľa svojej krásnej dcéry stojí v čiernych okuliaroch a bez náznaku úsmevu. 

„Lepšiu a krajšiu oslavu lásky sme si ani nemohli želať. Vyronilo sa toľko sĺz šťastia, smeichu a úsmevov a bolo cítiť toľko lásky. Eva a ja sme veľmi vďační za celú rodinu a priateľov, ktorí cestovali, aby nás podporili a boli súčasťou tejto novej kapitoly našich životov ako manžel a manželka,“ vyjadrila sa novomanželka. A zverejnila aj záber, ktorý dokazuje nežnejšiu stránku jej slávneho otca - nechýbal totiž tradičný tanec otca s dcérou. 

Slávny Eminem je otcom troch detí - v roku 1995 sa narodila Hailie, ktorú má s bývalou manželkou Kim Scott. No neskôr si adoptoval aj Stevie Laine (narodená v roku 2002), ktorú má Kim s iným partnerom a Alainu (narodená v roku 1993), ktorá je dcérou Kiminej zosnulej dvojičky Dawn.

Viac o téme: EminemHailie Jade Mathers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu