Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slávny spevák má nádhernú partnerku: Ich príbeh lásky vás dojme!

James Arthur Zobraziť galériu (2)
James Arthur (Zdroj: Profimedia)

MIDDLESBROUGH - Britský hudobník James Arthur (36) sa počas svojej kariéry zaradil medzi najznámejšie tváre svojej generácie. Veľkou oporou mu na jeho ceste bola partnerka Jessica Grist. Avšak dvojica si počas svojho vzťahu okrem nádherných momentov prešla aj náročnými okamihmi.

James Andrew Arthur sa narodil 2. marca 1988 v anglickom Middlesbrough. Jeho rodičia sa rozviedli, keď mal len 2 roky a odvtedy spolu takmer vôbec nekomunikovali. Ich cesty sa spojili o 22 rokov neskôr práve vďaka ich synovi, ktorého prišli spoločne podporiť v šou The X Factor. V nej si takmer okamžite získal obrovské množstvo fanúšikov a spevácku súťaž napokon vyhral. 

Po triumfe mohol svoju kariéru rozbehnúť naplno. A to sa mu aj podarilo. Na svoje konto si pripísal množstvo hitov, ako sú napríklad Say You Won't Let Go, Naked, Recovery či Train Wreck. Tie majú na YouTube stovky miliónov zhliadnutí a vďaka tvorbe ho spoznali fanúšikovia po celom svete.

Počas tejto cesty mu bola veľkou oporou jeho partnerka - tanečníčka Jessica Grist, ktorá sa s Arthurom stretla práve v spomínanej šou. Počas ich vzťahu si však prešli aj viacerými náročnými chvíľami. Jednou z nich bolo to, keď v roku 2021 prišli o bábätko. Dvojica sa následne rozišla a vyzeralo to tak, že ich príbeh nebude mať šťastný koniec. 

Len 6 mesiacov po rozchode sa však dali opäť dokopy a na konci roka 2022 privítali ich prvorodenú dcéru Emily. Spevák a jeho nádherná partnerka tak spoločne prekonali viacero prekážok a vyzerá to tak, že aj vďaka ich dcérke je ich vzťah pevnejší, než kedykoľvek predtým. 

Viac o téme: James Arthur
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu