Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kedysi medzi najsexi mužmi sveta: Takto vyzerá známy rodák z Talianska dnes!

Antonio Sabato Jr. Zobraziť galériu (13)
Antonio Sabato Jr. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Stále je to fešák! Dnešných oslávencov medzi celebritami nie je veľa. Spomenúť ale možno taliansko-amerického herca a modela menom Antonio Sabato Jr. Ten účinkoval vo viacerých seriáloch, hral v rôznych klipoch, bol tvárou značky Calvin Klein a svojho času patril medzi najkrajších mužov sveta. V skvelej forme sa udržiava aj dnes. Pozrite sa!

Antonio Sabato Jr. sa narodil 29. februára 1972 v Ríme. Jeho otec sa tiež venoval herectvu, mama Yvonne pochádza z Prahy a živila sa ako realitná agentka. Okrem Antonia majú aj dcéru Simonne a v roku 1985 sa presťahovali za veľkú mláku. Niekedy pred rokom 1997 sa Antoniovi rodičia rozviedli. 

Ako 16-ročný sa Antonio presťahoval do New Yorku, kde chce rozbehnúť svoju hviezdnu kariéru. A môže sa pochvaliť viacerými úspechmi. V roku 1990 účinkoval v klipe Janet Jackson, neskôr sa stal modelom pre značku Calvin Klein. V roku 1993 ho magazín People zaradil medzi 50 najkrajších ľudí sveta. 

Antonio Sabato Jr. ako začínajúca hviezda modelingu.
Zobraziť galériu (13)
Antonio Sabato Jr. ako začínajúca hviezda modelingu.  (Zdroj: Calvin Klein)

Popri modelingu sa Antonio venoval aj hereckej kariére. Pred kamerami sa objavuje aj v súčasnosti. Za zmienku stojí skôr účinkovanie v seriáloch. Zahral si napríklad v počinoch Superman, Melrose Place, Ally McBeal, Čarodejnice, NCIS, či Joey.

Galéria: Antonio Sabato Jr. v seriáloch
Antonio má na konte pôsobenie vo viacerých reality šou. Mal aj vlastnú šou s názvom My Antonio, v ktorej ženy bojovali o jeho priazeň i srdce. Zaujímavé je, že medzi nimi sa ocitla aj jeho exmanželka Tully Jensen. Účinkoval aj v obľúbenej tanečnej šou. 

Fešný rodák z Talianska bol dvakrát ženatý a má tri ratolesti. Antonio Sabato Jr. mal svojho času aj politické ambície a netají sa tým, že je podporovateľom Donalda Trumpa.  

Viac o téme: Antonio Sabato Jr.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu