Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka Šuvadová: Svoje telo "požičala" slávnej modelke, po 40-tke dráždi bradavkami!

Silvia Šuvadová Zobraziť galériu (13)
Silvia Šuvadová

BRATISLAVA - Silvia Šuvadová (46) už roky žije v Amerike a zahrala si tam aj v niekoľkých filmoch. Navždy však zostane spätá s filmom Kolja, kde ako 23-ročná odhalila aj svoje telo. A hoci dnes žije maximálne spirituálne, dráždeniu mužskej fantázie sa nebráni.

Silvia Šuvadová si v roku 1996 zahrala v oscarovom filme Kolja. Jej scény sú pre mnohým mužov nezabudnuteľné, pretože mali sexuálny podtón a odhalila v nich aj svoje prsia. 

Herečka Šuvadová: Svoje telo
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Biograf/ČT)

Napriek veľkému úspechu filmu Silvia nerozbehla skvelú kariéru, ale v roku 2002 sa rozhodla skúsiť šťastie v USA. Tam sa z nej síce tiež nestala veľká hviezda, ale hneď na začiatku zaujala niekoľkých reklamných tvorcov. A dokonca robila dablérku pre modelku Gisele Bündchen. A to je už čo povedať. Šuvadová sa jednoducho vždy mohla chváliť dokonalým telom a táto práca bola toho dôkazom. Napriek tomu ju to však stále ťahalo viac k filmu než k modelingu. 

Herečka Šuvadová: Svoje telo
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram SŠ)

Zaujímavé ale je, že po štyridsiatke herečke znovu prichádzajú modelingové ponuky. A niektoré aj využíva. V roku 2017 sa napríklad predviedla na českej módnej šou len v bielizni a minulý rok predvádzala v rámci módnych dní. Silvia síce niekedy pôsobí až príliš vychudnuto, na móle vyzerala skvelo. 

Hoci dnes oslavuje 46 rokov, jednoznačne ešte nepatrí do starého železa. Muži sa za ňou radi obzrú a tiež vítajú, keď na svoj profil na Instagrame zavesí sexi fotografie. Občas totiž dráždi ich fantáziu trčiacimi bradavkami.

Herečka Šuvadová: Svoje telo
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram SŠ)

Viac o téme: Silvia Šuvadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu