Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Novinky v prípade tragédie v nočnom klube: Prehovorila polícia! Muž (†27) aj ženy sa intoxikovali vedome

V prípade mŕtvej ženy v Dúbravke začala polícia trestné stíhanie Zobraziť galériu (2)
V prípade mŕtvej ženy v Dúbravke začala polícia trestné stíhanie (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Nočná zábava sa skončila tragicky. O život prišiel mladý muž, ďalšie dve osoby sú v nemocnici. Prípad už rieeši polícia.

Na prípad upozornila TV JOJ . Informácie neskôr potvrdili aj záchranári. "Na tiesňovú linku 155 sme počas noci prijali viaceré volania zo spoločenskej akcie vo Vlčom hrdle, pri ktorých bolo podozrenie na intoxikáciu drogami. Tesne po tretej hodine ráno sme vyslali ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci k 27-ročnému mužovi s poruchou vedomia a zástavou srdca. Záchranári muža úspešne zresuscitovali a transportovali do nemocnice. Počas prevozu žiaľ zomrel," uviedlo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR. 

archívne video

Polícia zatkla slovenských pašerákov zbraní (Zdroj: Maďarská polícia)

Krátko po piatej hodine ráno vyslali ambulancie k 27-ročnej žene s poruchou vedomia. V ťažkom stave bola transportovaná do nemocnice v Ružinove. 28-ročnú ženu s poruchou psychiky a správania záchranári po prvotnom ošetrení transportovali do rovnakej nemocnice.

Ako uvádza televízia na akcii bolo vraj teplo a dusno. Svedkovia opísali, že pri toaletách videli ležať osoby, ktorým pomáhali záchranári a tiež vrecká, zrejme s drogami. 

Hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff potvrdil, že prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II. "Bližšie informácie nie je možné v súčasnosti k prípadu poskytnúť," uviedol.

Polícia začala trestné stíhanie 

Polícia začala trestné stíhanie v súvislosti s úmrtím muža po intoxikácii vo Vlčom hrdle v Bratislave. Všetky tri osoby z rannej udalosti si mali stav intoxikácie spôsobiť vedome. Uviedla to bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

"Podľa doterajších výsledkov vyšetrovania môžeme povedať, že všetky tri osoby si stav intoxikácie mali spôsobiť vedome a vlastným konaním. Keďže vyšetrovanie presných príčin, ako aj okolností uvedeného prípadu naďalej intenzívne pokračuje, bližšie informácie verejnosti poskytneme, len čo to procesná situácia umožní," ozrejmila polícia.

Viac o téme: úmrtieNočný klubBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu