Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Popradský podnikateľ, ktorý kompromitoval Kisku, náhle zomrel: Zviditeľnil sa VIDEOM s mafiánom

Michal Šuliga bol známou tvárou videí proti Kiskovi. Zobraziť galériu (2)
Michal Šuliga bol známou tvárou videí proti Kiskovi. (Zdroj: YouTube/Alien23 Alien23)

POPRAD - Ak si ešte spomínate na predvolebné obdobie začiatkom roka 2020, tak vám určite neunikli známe kompromitačné videá proti exprezidentovi Andrejovi Kiskovi, ktorý vtedy do zápasu o parlament viedol stranu Za ľudí. Vo videu sa zhováral známy predstaviteľ popradského podsvetia Milan Reichel s podnikateľom Michalom Šuligom. Druhý spomínaný však náhle zomrel!

Dovtedy mediálne neznámy podnikateľ Šuliga sa zviditeľnil po tom, ako sa tesne pred voľbami vo februári objavilo kompromitačné video proti Kiskovi, v ktorom sám účinkuje. V ďalšom sa dokonca objavil aj sám Kiska pri rozhovore s ním. Hovorili aj o kauze Kiskových pozemkov.

Upozornenie! Video obsahuje vulgarizmy.

Reichel vs. Šuliga o Kiskovi

Aktualizované 10:10 - stanovisko polície k vyšetrovaniu predmetných videí

V súvislosti s predmetnými videami nás však aj zaujímalo, ako pokračuje vyšetrovanie tejto záležitosti, keďže orgány sa prípadu začali venovať prakticky okamžite po zverejnení predmetných videí.  "V trestnej veci prečinu ohovárania a prečinu porušenia dôvernosti ústneho prejavu a iného prejavu osobnej povahy sú priebežne vykonávané procesné úkony podľa Trestného poriadku. Taktiež bola v tejto veci zaslaná žiadosť o právnu pomoc do cudziny. Vyšetrovateľ v tejto veci zatiaľ nikoho neobvinil.  V súčasnosti k prípadu nie je možné poskytnúť viac informácií, nakoľko by mohlo dôjsť k zmareniu alebo podstatnému sťaženiu prebiehajúceho dokazovania," povedal pre Topky hovorca Prezídia policajného zboru Michal Slivka.


Uniklo VIDEO medzi mafiánom a bielym koňom! Spomínajú Kiskove pozemky: Šéf Za ľudí hovorí o špinavej kampani


Smrť podnikateľa Šuligu

O náhlom úmrtí podnikateľa Šuligu informovali ako prvé hnonline.sk. Avšak podľa informácií TV Markíza mal Šuliga zdravotné problémy, kvôli ktorým podstúpil aj operáciu. Šuliga potom náhle zomrel v nedeľu 20. júna v skorých ranných hodinách v martinskej nemocnici.Televízii to mali potvrdiť viaceré zdroje.

Popradský podnikateľ, ktorý kompromitoval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Už nebohý podnikateľ však bol ešte pred smrťou v hľadáčiku polície aj pre daňové podvody. To však nebolo všetko, keďže sa stal hlavnou tvárou kompro materiálu proti lídrovi Za ľudí. Polícia ho preverovala aj v súvislosti s týmito videonahrávkami. Jeho meno sa však spomínalo aj v súvislosti so známou kauzou Kisku pozemkkov vo Veľkom Slavkove. Bol to totiž Šuliga, ktorých kúpu v roku 1999 sprostredkoval samotnému Kiskovi. Kiska bol v 90. rokoch ešte stále podnikateľ a až v roku 2014 sa stal prezidentom.

Viac o téme: VideoúmrtieAndrej KiskaMilan ReichelMichal Šuliga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu