Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Ďalšia smrteľná nehoda: Kamión sa zrazil s autom zdravotnej služby! O život prišla žena

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

ŽILINA - Na našich cestách došlo k ďalšej tragédii, tentoraz na severe krajiny v Žiline. Aj v tomto prípade bol jedným z účastníkov kolízie kamión. Nehoda sa stala v nočných hodinách zo stredy na štvrtok a vyžiadala si život seniorky. Iba počas tohto týždňa došlo k dvom fatálnym nehodám kamiónov a osobných vozidiel. Začiatkom týždňa vyhasol život mladého muža po čelnej zrážke pri Leviciach. O pár hodín ďalší kamión strhol osobné auto z nadjazdu, obaja vodiči boli na mieste mŕtvi.

K tragickej nehode došlo okolo jednej hodiny nadránom na ceste prvej triedy č. 11 v Žiline. "Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 53-ročný vodič viedol motorové vozidlo Volkswagen (dopravná zdravotná služba) v smere od Žiliny na mestskú časť Žilina – Vranie. Následne pri odbočovaní vľavo došlo v križovatke z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke s nákladným motorovým vozidlom Mercedes s návesom, ktoré viedol 50-ročný vodič v smere od Kysuckého Nového Mesta na Žilinu," uviedla polícia.

Ďalšia smrteľná nehoda: Kamión
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Žiaľ, nehoda mala fatálne následky pre 95-ročnú spolujazdkyňu z vozidla Volkswagen, ktorá utrpela zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla. 53-ročný vodič zasa utrpel zranenia s presne nezistenou dobou liečenia. Alkohol u vodičov vykonanými dychovými skúškami zistený nebol.

Archívne video: Tragická nehoda na českej D1: Vyžiadala si tri ľudské životy 

Tragická nehoda na českej D1: Vyžiadala si tri ľudské životy (Zdroj: Facebook/Ministerstvo dopravy)

"V súvislosti s touto tragickou dopravnou nehodou prebieha vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia. Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy," dodala polícia.

Upozornili, že každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.

Viac o téme: NehodaPolícia Žilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu