Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

VIDEO Takúto tlačovku ste ešte nevideli: Remišová si zrejme zaspomínala na divadlo, skartovačka pred novinármi!

Predsedníčka Za ľudí poňala tlačovku svojsky. Zobraziť galériu (3)
Predsedníčka Za ľudí poňala tlačovku svojsky. (Zdroj: Topky - Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Politikom sa zrejme niekedy zunuje, keď musia vážne alebo často nudné, no dôležité témy komunikovať verejnosti stále rovnakým spôsobom. Divákov to skutočne unavuje, no vicepremiérka Veronika Remišová (Za ľudí) našla zlepšovák a drsným hukotom doslova prebudila publikum uprostred tlačovky!

VIDEO Remišová zapla skartovačku v čase videa 5:28:

Remišová na netradičnej tlačovke s rekvizitou ako z divadelnej hry, pred novinármi skartovala! (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Vyznelo to ako také divadielko

Miestami to pripomínalo až nácvik divadelnej hry. Okrem toho, že predsedníčka Za ľudí musí riešiť vnútrostranícke spory, nemôže vynechať ani vlastné témy. Verejnosť sa rozhodla doslova zabaviť netradičnou tlačovou konferenciou. Pred novinármi doslova zapla neobvyklú vec, ktorú skôr vídame v kanceláriách - skartovačku!

Remišová mala brífing k digitalizácii a tomu, že niektoré nepotrebné dokumenty už nemusí verejnosť nosiť na úrady. Ich zbytočnosť na tlačovke symbolizovala skutočne kreatívne keď vytiahla netradičnú pomôcku. Predsedníčka Za ľudí sa netají tým, že ju rozčuľuje byrokracia ako taká a zrejme sa s tým rozhodla skoncovať. Po dnešnej tlačovke si zrejme zapíše jedno malé víťazstvo, ktoré oslávila aj skartovaním nepotrebných dokumentov.

VIDEO Takúto tlačovku ste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky - Vlado Anjel)

VIDEO Takúto tlačovku ste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky - Vlado Anjel)

Nový zákon a koniec papierovačiek?

Remišová totiž oslavuje víťazstvo aj v tom, že jej bol odsúhlasený nový zákon. Ten pomáha verejnosti v boji s byrokraciou pri bežných úkonoch na úradoch a papierovanie by malo byť minulosťou. Viac k zákonu už Remišová prezradila vo videu na tlačovej konferencii. "Ide o 1,6 milióna potvrdení, rušíme (zvuk skartovačky), sobášny list, rušíme (skartovačka), rôzne osvedčenia a potvrdenia, rušíme (opäť skartovačka)," hrdo prezentovala vyhratý súboj s papierovačkami Remišová.

Viac o téme: SkartovanieTlačová konferenciaVeronika Remišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu