Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Na červenom koberci nenalíčená! Vážení, ale veď tejto herečke na tvár nik nepozeral

Cristiana Capotondi Zobraziť galériu (10)
Cristiana Capotondi (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY - Ups! Talianská herečka Cristiana Capotondi (36) je členkou poroty 74. ročníka Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach. Na červenom koberci sa predviedla už v rôznych outfitoch. Rozhodne najviac však zaujala šatami, ktoré na sebe mala v pondelok večer. Z ich výstrihu jej totiž vytŕčala bradavka. Nečudo, že len málokto si všimol, že brunetka je vlastne nenalíčená.

Cristiana Capotondi patrí k ženám, ktoré preferujú prirodzenosť. Nielen v súkromí, ale pokojne aj na spoločenských podujatiach. Výrazný farebný ruž, či dymové líčenie by ste na jej tvári hľadali márne. Nenalíčená zavítala aj na červený kobrec filmového festivalu v Benátkach.  

Oveľa viac ako prirodzenou tvárou však zaujala odvážnou róbou, pod ktorou nemala oblečenú podprsenku. Hlboký výstrih odhaľoval nielen obliny herečkiných pŕs, ale vďaka jej nepozornosti aj bradavku. 

Fotkami v krásnej róbe sa Christiana pochválila aj na instagrame a fanúšikovia neskrývali nadšenie. „Krásne šaty na krásnej žene. Úchvatná!” znel jeden z mnohých obdivných komentárov. Ako sa róba herečky Capotondi páči vám? 

Cristiana Capotondi sa na červenom koberci predviedla nenalíčená. Očí prítomných však smerovali najmä do jej výstrihu, z ktorého jej vykúkala bradavka.
Zobraziť galériu (10)
Cristiana Capotondi sa na červenom koberci predviedla nenalíčená. Očí prítomných však smerovali najmä do jej výstrihu, z ktorého jej vykúkala bradavka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Medzinárodný filmový festival v BenátkachCristiana Capotondi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu