Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známe herečky v Benátkach: Tak TOTO je neuveriteľné!

Michelle Pfeiffer a Jennifer Lawrence Zobraziť galériu (9)
Michelle Pfeiffer a Jennifer Lawrence (Zdroj: SITA)

BENÁTKY - Zažiarili! Ako sme na vás na topkách už informovali, v Taliansku aktuálne prebieha 74. ročník Medzinárodného filmového festivalu. Svojou prítomnosťou ho poctili aj herečky Michelle Pfeiffer (59) a Jennifer Lawrence (27). Talentované krásky si spoločne zapózovali a pri pohľade na ich spoločnú fotografiu sa človeku až nechce veriť, že ich od seba delí viac ako 30 rokov.

V Benátkach sa to aktuálne hemží krásnymi modelkami a hereckými hviezdami. Koná sa tam totiž obľúbený filmový festival. Pred fotografmi sa najnovšie predviedli aj kolegyne Michelle Pfeiffer a Jennifer Lawrence. Tie si spoločne zahrali v počine s názvom Matka!, ktorý prišli spoločne s jeho tvorcami predstaviť. 

A hoci obe dámy od seba delí 32 ročný vekový rozdiel, pri pohľade na ne by tomu veril asi málokto. Pred fotografov predstúpili obe vyobliekané v krásnych šatách a dokonale upravené. Vďaka tomu, že si Michelle zachováva mladistvý vzhľad a udržuje sa v skvelej forme ju mladšia Jennifer nemala šancu zatieniť. 

Za zmienku stojí, že Lawrence sa práve počas nakrúcania tohto počinu dala dokopy so svojím milencom - režisérom a scénaristom Darrenom Aronovskym, ktorý ju obsadil do hlavnej úlohy. Zaujíma vás, ako vyzerá muž, ktorý zbalil oscarovú herečku? Jeho FOTO nájdete v GALÉRII>> 

Michelle Pfeiffer, Jennifer Lawrence
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Michelle Pfeiffer, Jennifer Lawrence
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Michelle PfeifferJennifer LawrenceMedzinárodný filmový festival v Benátkach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu