Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Celebritka na červenom koberci mávala rukami: Prítomných pozdravil aj jej prsník!

Hofit Golan narobila na čerevenom koberci rozruch. Zobraziť galériu (5)
Hofit Golan narobila na čerevenom koberci rozruch. (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY - Ups! Izraelská modelka Hofit Golan (36) v našich končinách nie je príliš známa. Rada sa však prezentuje kamarátskym vzťahom s hviezdami zvučnejšieho mena a každá zmienka v médiách jej robí značnú radosť. Keď preto dostala príležitosť objaviť sa na Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach, neváhala to využiť, hoci je momentálne zranená. Na čerevenom koberci tak zaujala nezvyčajným módnym doplnkom a ako to býva zvykom, aj pikantným odhalením.

Rozhodne zaujala! Filmové festivaly sú skvelou príležitosťou nielen na prezentáciu nových počinov. Tieto podujatia sú ostro sledované aj kvôli róbam a outfitom, v ktorých sa prominentné dámy predvedú. Svojich pár minút slávy na červenom koberci niektoré menej známe tváre vedia šikovne využiť. Príkladom môže byť aj rodáčka z Izraela Hofit Golan.

Plavovláska si nedávno privodila zranenie nohy, a tak sú barly v týchto dňoch jej neodmysliteľným "doplnkom". Dotrepala sa s nimi aj do Benátok, kde momentálne prebieha 74. ročník Medzinárodného filmového festivalu. Pred prítomnými fotografmi nimi nadšene mávala a dvíhala ich na hlavu. 

Modelka však dosť zaujala aj odvážne strihaným outfitom. Pri prudkých pohyboch jej totiž spod látky vykukol nahý prsník. FOTO pikantného odhalenia nájdete v GALÉRII>>

Hofit Golan sa na červený koberec dotrepala s barlami.
Zobraziť galériu (5)
Hofit Golan sa na červený koberec dotrepala s barlami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Medzinárodný filmový festival v BenátkachHofit Golan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu