Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Nádherná dcéra Cindy Crawford ako múza snov: 12 rokov jej zaručene netipnete!

Dcéra Cindy Crawford ako múza - dvanásťročnú Kaiu zvečnil brat Presley na umeleckých záberoch. Zobraziť galériu (10)
Dcéra Cindy Crawford ako múza - dvanásťročnú Kaiu zvečnil brat Presley na umeleckých záberoch. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Krásna po mame a na svoj vek neuveriteľne vyspelá! Dcéra Cindy Crawford (48) síce zo všetkých strán počúva ódy na gény zdedené po hviezdnej mame, no v modelingu má zatiaľ stopku. To jej, našťastie, nebráni v tom, aby pózovala pred objektívom aspoň svojmu bratovi. Neuveriteľne očarujúca Kaia sa stala Presleyho múzou a ich tímová práca doslova vyráža dych.

Naozaj derie lavice základnej školy? Hoci Kaia ešte zďaleka nepatrí ani medzi tínedžerov, v šoubiznise by s najväčšou pravdepodobnosťou nestíhala odolávať lukratívnym ponukám. Vďaka rozhodnutiu múdrej mamy Cindy Crawford si zatiaľ užíva bezstarostné detstvo. Už pred prahom dospievania sa však kamaráti s objektívom, pred ktorým sa mení na oslnivú sirénu. Pozrite si len 12-ročnú krásku očami jej jediného brata.

Aj keď sa Presley s fotografickým umením zatiaľ ešte len zoznamuje, bez talentu sa určite nenarodil. Múzou sa mu stala sestra, ktorú zvečnil na štyroch umeleckých záberoch – ako éterickú vílu na pobreží, v popredí korún stromov či na trávniku. Len na jedinej fotke venovanej dňu otcov nechal blondiak vyniknúť tvári detskej modelky. Tú by však na nevinnosť chránenú zákonom tipoval naozaj málokto.

Kaia už teraz priťahuje objektívy paparazzov všade, kde sa mihne a nezabúda pri tom na dokonalú úpravu zovňajšku. V kabelke ani na tvári jej nikdy nechýba mejkap či líčenie očí. Podľa maminých slov sa totiž nachádza vo veku, kedy jej chlapci prestávajú byť ľahostajní. „Versace bola jednorazová záležitosť, Kaia sa bavila. Teraz má 12 a uvidíme, čo bude. Ja jej môžem pomôcť aspoň v tom, že ju budem navigovať. Teraz ju najviac zaujíma Harry Styles,“ prezradila Cindy na svoju ratolesť. Obletovaný fešák z populárnej skupiny One Direction k nim totiž občas zájde a strávi popoludnie v úzkom rodinnom kruhu. Žeby tak išlo o prvú platonickú lásku?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu