Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bohyňa Cindy Crawford má ďalšiu kópiu: Dcéra je krásna, ale z netere vám padne sánka!

Lark Skov sa pri príležitosti Halloweenu inšpirovala slávnou tetou Cindy Crawford. Zobraziť galériu (10)
Lark Skov sa pri príležitosti Halloweenu inšpirovala slávnou tetou Cindy Crawford. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Zostáva to v rodine! Keď v médiách zarezonuje téma nástupkyne ikonickej Cindy Crawford (48), zvyčajne sa dostane na pretras jej očarujúca dcéra Kaia. Zdá sa však, že modelingová legenda má v okolí ešte jednu hviezdnu tínedžerku, ktorá jej akoby z oka vypadla. Neter Lark Skov by už teraz mohla brázdiť svetové móla, veď posúďte sami.

Hviezdne gény sa jednoducho nezaprú! Hoci má Cindy Crawford len jednu dcéru, už zopár rokov má čo robiť, aby ju ochránila pred príliš včasným vstupom do sveta modelingu. Vyzerá to ale tak, že dohliadnuť bude musieť aj na svoju doteraz neznámu neter Lark Skov. Tá totiž po slávnej tete takisto zdedila výnimočné črty tváre aj dokonalú postavu. Na Halloween preto neváhala a predviedla sa v navlas rovnakom štýle, v akom takmer päťdesiatnička ohurovala v začiatkoch brilantnej kariéry.

Tmavomodré priliehavé džínsy, sandále na platforme, vyšívaná blúzka a krátka kožená bunda – v takomto outfite sa Lark nechala zvečniť, aby vzdala hold Cindy Crawford, ktorá sa pre ňu očividne stala vzorom. Tínedžerka nezabudla na rozpustenú hrivu a povestné znamienko nad hornou perou. Niet najmenších pochýb, že s takýmto imidžom by lovcov modelingových talentov o lukratívnu zmluvu prosíkať nemusela.

Cindy síce vyspelej dcére v kariére manekýnky zatiaľ bráni, no poklona od mladučkej netere jej veľmi polichotila. Larkinu fotku totiž bez váhania zdieľala prostredníctvom vlastného účtu na Instagrame. „Pozrite, kto sa prezliekol za mňa!“ pripísala hrdo k spomínanému záberu. Už teraz je tak nad slnko jasnejšie, že z klanu oslnivej modelky na dôchodku majú šance zahviezdiť hneď dve pôvabné dievčatá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu