Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Krutá pravda! Takto vyzerá telo božskej Cindy Crawford bez retuše

Cindy Crawford už k dokonalosti potrebuje pomoc grafikov. Zobraziť galériu (6)
Cindy Crawford už k dokonalosti potrebuje pomoc grafikov.

LOS ANGELES – Má ešte význam sa vyzliekať?! Cindy Crawford (48) pozná celý svet ako uznávanú topmodelku s dokonalými krivkami. Tak bola kráska odprezentovaná aj na stránkach istého magazínu, pre ktorý sa dala približne pred rokom nafotiť len v spodnej bielizni. Pred pár dňami sa ale na verejnosť dostal pomerne šokujúci, nevyretušovaný záber z jej pózovania. Ten bez príkras odhaľuje, ako vyzerá telo bohyne v realite.

Dokonalá už len s pomocou! Cindy Crawford už čoskoro oslávi svoju polstoročnicu, no aj napriek tomu je v úlohe modelky ešte celkom aktívna. Lifestylové magazíny ju na svojich stránkach dokonca stále zverejňujú v zmyselných pózach a občas aj polonahú. Koncom roka 2013 pózovala brunetka napríklad pre časopis Marie Claire, pričom mala na sebe len spodnú bielizeň a roztvorený kožuch.

Na fotografii vyzerala niekdajšia špička modelingu famózne, a tak nečudo, že mnohí chlapi si utierali slinky a ženy bledli závisťou. Telo, ktoré Cindy skrýva pod šatami, však v realite vyzerá úplne inak. Potvrdzuje to nevyretušovaný záber, ktorý sa v týchto dňoch dostal na verejnosť.

Okrem toho, že grafici odstránili modelke vrásky, pohrali sa tiež s jej postavou. Brucho, ktoré je poznačené dvoma pôrodmi, sa zmenilo na dokonalé bruško. Vylepšením prešli aj brunetkine stehná. Tie sú na upravenej fotografii v časopise chudšie snáď aj o polovicu.

Nevyretušovaná fotografia preto vyvolala vo svete internetu pomerne búrlivé reakcie. Niektorí fanúšikovia manekýnky jej prirodzenú podobu ospevujú. „Vyzerá geniálne. Aj bez úprav má kopec šarmu a sexepílu,” nešetria komplimentmi pre Cindy prevažne ženy. Medzi diskutérmi sa však nájdu aj takí, ktorí si nedávajú servítky pred ústa. „Jej telo už nie je to, čo bývalo. Radšej nech sa prestane vyzliekať, než by nás takto mala stále klamať,” znie jeden z kritických komentárov. Ku ktorému názoru sa prikláňate vy?

Rozdiel medzi realitou a vyretušovanou fotkou božskej Cindy Crawford je viac než očividný.
Zobraziť galériu (6)
Rozdiel medzi realitou a vyretušovanou fotkou božskej Cindy Crawford je viac než očividný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu