Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dcéra Cindy Crawford oslávila 13-tku: Krásou už predbehla aj slávnu mamu!

Skúsená supermodelka Cindy Crawford s očarujúcou dcérou Kaiou Zobraziť galériu (10)
Skúsená supermodelka Cindy Crawford s očarujúcou dcérou Kaiou (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Oficiálne vstúpila do sveta tínedžerov! Odkedy sa jediná dcéra ostrieľanej Cindy Crawford (48) predviedla v úlohe modelky, dostáva sa jej stále väčšej a väčšej pozornosti. Kaia totiž rastie do krásy každým dňom a hoci len teraz oslávila 13. narodeniny, objektívy priťahuje ďaleko častejšie než jej známejšia mama.

Dospieva priam závratnou rýchlosťou! Niektoré ratolesti áčkových hviezd si užívajú život v ústraní, iné sú na pretrase v médiách každú chvíľu. Do druhej kategórie patrí aj Kaia Jordan Gerber, ktorá rovnako ako Madonnina dcéra Lourdes bez problémov zatieni všetky svoje rovesníčky. Tento týždeň ešte len prekročila prah magickej trinástky, no vedľa mamy Cindy Crawford je jednoducho neprehliadnuteľná. Sladké dievčatko totiž pripomína čoraz menej.

Napriek početným fámam o kríze v manželstve svetoznámej supermodelky 90. rokov si prominentná rodinka naďalej vychutnáva spoločne strávené chvíle. Inak tomu nebolo ani počas nedávnych trhov, kam si štvorčlenná família vyrazila ako za starých dobrých čias. Keď sa však Cindy prechádzala s dcérou medzi balíkmi sena, paparazzi sústredili svoje hľadáčiky práve na očarujúcu školáčku v džínsových šortkách. Jej štíhle nohy, krásna tvár a pestovaná hriva totiž napovedá, že o niekoľko rokov bude stelesňovať ideál mužských túžob.

Pri oslavách 13. narodenín sa dojatiu neubránila ani samotná supermodelka, ktorá sa myšacími krokmi blíži k prahu päťdesiatky. „Všetko najlepšie Kaia Jordan! Nemôžem uveriť, že si už tínedžerkou!“ napísala Cindy k intímnej fotke, ktorá zachytáva mladučkú brunetku krátko po narodení. Niet pochýb, že čas letí neuveriteľne rýchlo a čerstvá členka klubu násťročných má pred sebou hviezdnu budúcnosť.

Richard Gere z Pretty Woman: Získal si aj srdce Cindy Crawford

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu