Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prominentná trinástka tromfla vlastnú mamu: Cindy, nemáš strach?!

Cindy Crawford bude musieť na svoju dcéru Kaiu dávať veľký pozor. Zobraziť galériu (7)
Cindy Crawford bude musieť na svoju dcéru Kaiu dávať veľký pozor.

LOS ANGELES - Musia sa mať na pozore! Kaia Gerber (13), nádherná dcéra známej topmodelky Cindy Crawford (49), sa rozhodla ísť v maminých šľapajách. Túto stredu podpísala kontrakt s modelingovou agentúrou a má za sebou už aj pózovanie pre vychytený magazín Vogue Italia. Rodičia vychádzajúcej hviezdy sa preto netaja tým, že ich čakajú náročné chvíle.

Jedna z najsexi žien všetkých čias, Cindy Crawford, má za sebou priam rozprávkovú kariéru. Do sveta modelingu vhupla ako 16-ročná, keď ju istý novinár odfotil počas letnej brigády. Krásna brunetka svojím zovňajškom ohúrila hádam každého a v roku 1995 ju magazín Forbes označil za najlepšie platenú modelku.


Mohlo by vás zaujímať: Šortky odhalili krutú pravdu: Uff, známa kráska má nohy ako starena! 


V súčasnosti je kráska na dôchodku, no na nejaké zaujímavé ponuky sa ešte občas dá nahovoriť. Oveľa viac sa však venuje oddychu a svojej rodine. S manželom Rande Gerberom majú spolu syna Presleyho a dcéru Kaiu, ktorá slávnej topmodelke akoby z oka vypadla. Nečudo, že sa rozhodla ísť v maminých šľapajách. 

Počas tohto týždňa podpísala Kaia zmluvu s agentúrou IMG Models a stala sa tak oficiálne modelkou. Svojou krásou už stihla ozdobiť aj najnovšie vydanie magazínu Vogue Italia, pre ktorý nafotila zábery so známym fotografom Stevenom Meiselom. Cindy sa úspechom svojej ratolesti pýšila aj na sociálnych sieťach. „Asi by som si mala kryť chrbát,” pripísala k záberu hrdá matka. 

Crawford spočiatku nechcela, aby Kaia začala s modelingom tak skoro. Je si totiž veľmi dobre vedomá toho, že svet šoubiznisu má aj svoje negatívne stránky. Spoloče s manželom to ale budú mať ťažké, aj čo sa nápadníkov týka. „Budem si musieť zaobstarať brokovnicu,” poznamenal v jednom z rozhovorov Rande Gerber, ktorý svojím deťom dôveruje. „Nerobia nič, čo by nemali. Teda, aspoň o ničom takom nevieme,” uzavrel otec novej modelingovej hviezdy.

Kaia Gerber na svoj vek rozhodne nevyzerá.
Zobraziť galériu (7)
Kaia Gerber na svoj vek rozhodne nevyzerá.


Pozrite si tiež: Okrem dcéry Cindy Crawford ohúri aj jej syn (14): Znamienko krásy ako dôkaz!


Viac o téme: Cindy CrawfordKaia Gerber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu