Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Povädnutá Bondgirl ako chudý vešiak na šaty: Veď jej trčia kosti!

Sophie Marceau viditeľne schudla - napriek úsmevu začína pripomínať už len tieň. Zobraziť galériu (10)
Sophie Marceau viditeľne schudla - napriek úsmevu začína pripomínať už len tieň. (Zdroj: profimedia.sk)

ŠANGHAJ – Hviezdne krivky sú fuč! Hoci Sophie Marceau (46) ešte pred trinástimi rokmi zvádzala na plátne agenta Jamesa Bonda, dnes sa svojmu okoliu takpovediac stráca pred očami. V zrelom veku zostala elegantnou dámou, jej útla figúra však pôsobí neuveriteľne krehko. Trčiace rebrá by ste jej spočítali voľným okom.

S diétami by to viac nemusela preháňať! Aj keď sa Sophie Marceau blysla vo viacerých známych snímkach, slovenskému divákovi mohla najviac utkvieť v pamäti ako spoločníčka agenta 007 v bondovke Jeden svet nestačí z roku 1999. Herečka si odvtedy síce zachováva svieži imidž, no na tanieri sa krotí až príliš. V čínskej metropole prekvapila vychudnutou postavou.

Sophie si nedávno odskočila do Šanghaja, kde sa ako exkluzívny hosť podieľala na otvorení predajne s luxusnými hodinkami a šperkmi. Francúzska klenotnícka značka totiž zostala verná domácim osobnostiam, medzi ktorými brunetka odjakživa vynikala krásou a šarmom. Pri strihaní pásky však tentoraz zanechávala povädnutý dojem. Jej stále dievčenskú tvár bez vrások dopĺňalo útle telo, ktoré ledva udržalo šaty s výstrihom na svojom mieste.

Zaujímavým doplnkom sa u Sophie stala menšia čelenka vo vlasoch, ktorá tak trochu pripomínala korunku pre čerstvú Miss. Je obdivuhodné, v akej skvelej forme sa herečka udržiava aj s pribúdajúcimi rokmi. Pravdou však zostáva, že zopár neskorých francúzskych večerí by jej neuškodilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu