Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas Bondovej krásky: Na prahu 50-tky všetkým ukázala...

Sophie Marceau ukázala na červenom koberci svoje nohavičky. Zobraziť galériu (7)
Sophie Marceau ukázala na červenom koberci svoje nohavičky.

CANNES - ...čo skrýva pod sukňou! Najznámejší filmový festival je v plnom prúde a do Cannes zavítala aj herečka Sophie Marceau (48). Tá stvárnila pred 15 rokmi zvodnú krásku v bondovke Jeden svet nestačí a ako sa zdá, provokovať neprestáva ani na prahu 50-tky. Keď sa totiž atraktívna Francúzka objavila na červenom koberci, prítomným (ne)chtiac ukázala nohavičky telovej farby.

Postarala sa o rozruch! Filmový festival v Cannes je skvelou príležitosťou pre všetky herečky, aby na červenom koberci prevetrali nádherné róby. Občas na seba strhnú pozornosť aj vďaka pikantným odhaleniam, o ktoré na prestížnom podujatí nikdy nie je núdza. K tohtoročným trapasom možno pokojne zaradiť aj vykúkajúce nohavičky Francúzky Sophie Marceau. 


Pozrite si tiež: Vytasila materské prsia: Nevkus tehotnej herečky desí!


Šarmantnú tmavovlásku zradila biela róba s rázporkom, ktorá na prvý pohľad nevyzerala nijako hriešne. Akurátny výstrih, dlhé rukávy a sukňa až po zem z herečkinho tela veľa neodhaľovali. Keď však Sophie kráčala po schodoch, šaty si pridržiavala a prítomným fotografom okrem dokonale tvarovaných stehien ukázala aj béžové nohavičky. 

Kráska, ktorá na filmovom plátne zvádzala Jamesa Bonda, však podobnú situáciu zažila už aj v minulosti. V roku 2005 sa jej počas pózovania fotorafom zosunulo ramienko šiat, pričom na okamih odhalila svoj ľavy prsník. 

Sophie Marceau sa na filmovom festivale opäť prihodil pikantný trapas. Prítomným totiž ukázala nohavičky telovej farby.
Zobraziť galériu (7)
Sophie Marceau sa na filmovom festivale opäť prihodil pikantný trapas. Prítomným totiž ukázala nohavičky telovej farby.


Mohlo by vás zaujímať: Veľkolepý festival v Cannes: Filmové stálice v pompéznych róbach zatienili najvychytenejšie modelky!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu